2018 har været et særligt år for PH-EL & Sikring.

Vi flyttede til nye lokaler på Skudehavnsvej i Nordhavnen i april.  Vi havde akkumuleret mange ting, efter så mange år i Århusgade, og der blev sorteret og ryddet op inden vi flyttede.
PH-familien stillede op en lørdag morgen. Nye og gamle medarbejdere og venner af huset kom og hjalp med det store ryk. Inden dagen var omme var kontorer og lager rykket ind på Skudehavnsvej, og vi var klar til drift mandag morgen.
Vi vil gerne sende en stor tak til alle der deltog i flytningen, uden jer var det ikke gået så nemt.

Vores fisk er også flyttet med og de har fået et nyt akvarie på hele 2000 liter.  – så vi har stadigvæk glæde af deres gode “PH-værdi”. Kom forbi og se PH akvariet eller følg med på Facebook, her opdaterer Henning med nyt om fisk, koraller og søpindsvin.

Vi er nu næsten kommet helt på plads. Vi mangler museumsvæggen, som i kender fra Århusgade, men også den er snart klar i en opfrisket udgave.

Vi har haft travlt, så i 2018 fik vi også nye kollegaer. På kontoret fik vi en ekstra overmontør, og i marken kom en svend og to lærlinge til, som alle er faldet godt til.

Vi fik lavet mange spændende projekter i 2018, dels har vi hjulpet en masse private med deres el-udfordringer, med renoveringsprojekter og belysning og meget mere. Også andels- og ejerforeninger med dørtelefoner, flotte nye anlæg og reparation af eksisterende anlæg.
I den lidt større ende af skalaen har vi også været i gang med større projekter og spændende løsninger for bl.a. DTU, By & Havn, COOP & TDC.

_
Fra alle os i PH skal lyde en stor tak for et begivenhedsrigt år.
Vi glæder os til stærkt samarbejde i 2019.

PH julekort 2018