View Content pixel på http://www.ph-el.dk/kontakt/:

Varmepumper & klimakøl

Brug en KW og få 3 til 5 igen. Det er hele essensen i varmepumper. De tager udgangspunkt i den gigantiske energikilde, som naturen er hele året rundt. Også, når solens stråler er næsten væk. For selv ved lave udendørstemperaturer, indeholder jorden og luften meget store energimængder, som kan udnyttes til opvarmning og varmt vand. Det er miljøhensyn med CO2-udslip  kombineret med høje priser på både olie og gas,  der gør varmepumper til en energiløsning, der ligger ligefor.

Hos os kan du få to typer varmepumper, luft til luft og luft til vand.

Luft til luft kan både køle, varme og affugte.  Luft til vand kan erstatte olie- eller gasfyr, og den giver også mulighed for at anvende de radiatorer, der allerede er i bygningen. Effektiviteten i en varmepumpe måles i den såkaldte COP-faktor. Det står for ”Coefficient of Performance”.  Det handler kort fortalt om at få mere energi tilbage end den, man bruger. COP-faktoren i de varmepumper, vi leverer, ligger mellem 3 og 5. Det er derfor, at du får 3-5 KW igen hver gang, du har brugt en.

Vi tilbyder dig alle slags løsninger. Også at udvide anlægget med solfangere og  jordvarme. Nogle gange er kulde nødvendig for både mennesker og teknologi. Spørg os om komfortkøl f. eks. til f. eks. Maskinstuer og serverrum.