View Content pixel på http://www.ph-el.dk/kontakt/:

Automatiske brandalarmer

Automatisk Brandalarm Anlæg. Sørg for at sikre virksomheden mod brand.  Brande er altødelæggende.  De ødelægger store værdier, de kan få fatale konsekvenser og sætte en virksomhed eller institution  ud af spillet i lang tid. Måske ligefrem for evigt. Det kan være meget svært at overskue konsekvenserne af en brand.

Men heldigvis kan skaderne begrænses. ABA-anlæg fungerer både som røgdetektor, varsling og tilkalde-funktion. Reelt er anlægget en 24-timers vagtcentral, der også tilkalder brandvæsen og eventuelt andre instanser og medarbejdere,  der kan træde i øjeblikkelig funktion og være med til at begrænse skaden.

Vi er specialister i ABA-anlæg. Og vi har en meget lang erfaring i at lande løsninger, som er tilpasset de enkelte behov.  Hver løsning er ofte helt unik og  netop meget individuel. Der er faktisk ikke to løsninger, der er helt ens. Men alle løsninger handler om at undgå skader og katastrofer, der kan være så omfattende, at det kan være svært at komme videre bagefter.  Vi synes, at du skal kontakte os om ABA. Vi ved en masse. Og så kan du føle dig mere sikker bagefter.