View Content pixel på http://www.ph-el.dk/kontakt/:

Historie

Udvikling i en opadgående kurve

Historien om PH-El begyndte i 1956.
Der var helt traditionelle el-installationer,  da Poul Hansen startede PH-EL A/S i 1956 (næringsbrev 1957). Det hele voksede støt og  roligt op gennem 60’erne og 70’erne.  I 1981 skete der noget. Sønnen Per Hansen overtog firmaet. Det førte til en udvidelse af aktiviteterne til også  at omfatte hele spektret af installationsopgaver.

I oktober 2001 overlod Per Hansen både virksomhed og direktørstol til Henning Niemann. Efter 20 år i firmaet, blev det ham, der skulle videreføre og videreudvikle PH-El.
Der er sket en masse siden dengang. Virksomhedens aktiviteter har spredt sig til nu også at omfatte hovedentrepriser med rådgivninger, projektstyring og koordinering af underentreprenører. Og ikke mindst PH-Sikring, den store afdeling, der beskæftiger sig med blandt andet adgangskontrol samt brand- og tyverisikring.
Vi har undergået en kolossal udvikling, og så er vi alligevel de samme. Gennem hele vores historie har der været ’en udvikling i en opadgående kurve’. Men grundlæggede er vi dem, som vi ’altid’ har været. En bundsolid og troværdig samarbejdspartner med hele spektret inden for installationsopgaver, sikring, rådgivning og entreprenør-virksomhed.

Vi er der også om 10 år. Og om 20. Og om… Vi er dem, vi er. Vi følger bare med tiden.