ABDL anlæg

Ifølge lovgivningen om passiv brandsikring i bygninger skal branddøre holdes lukkede af sikkerhedshensyn for at forsinke ildens spredning. Det giver mere tid til at evakuere personer i bygningen. Imidlertid er det upraktisk for eksempelvis hospitaler, restauranter og hoteller (og mange andre i erhvervslivet) at holde dørene lukkede, og derfor skal de have installeret et ABDL anlæg, hvis de ønsker at holde dørene åbne.

ABDL anlæg

Hos PH-EL & Sikring har vi mange års erfaring indenfor emnet og har vejledt og etableret disse anlæg hos store erhvervskunder gennem flere årtier. Vi tilbyder højt uddannet personale til en meget fair pris, både når vi snakker ad hoc opgaver og service (servicekontrakter). Du kan også læse om brandventilation ABV anlæg her.

Hvordan fungerer et ABDL anlæg?

Et ABDL anlæg har to holdemagneter, som fastholder branddøren i åben position, så man frit kan gå gennem. Så snart en røgdetektor identificerer en brand, aktiveres anlægget, strømmen til holdemagneterne afbrydes og døren lukker automatisk.

Et ABDL-anlæg består som minimum af:

  • En central
  • 2 røgdetektorer
  • En dørlukker
  • Holdemagneter

Vedligeholdelse af ABDL anlæg:

ABDL-anlæg skal efterses én gang årligt, og i nogle tilfælde kan Beredskabet kræve, at en el-installatør efterser anlægget og laver en attest til Beredskabet om anlæggets tilstand.

abdl anlæg service

Som autoriseret el-installatør, samt certificeret ABA (automatisk brandalarmsanlæg) og ABDL installatør, tilbyder vi hos PH-EL & Sikring naturligvis årlige servicekontrakter, og almindelig service i det daglige, til særdeles attraktive priser. Vi sørger for en generel vedligeholdelse af anlægget iht. gældende regler, såsom udskiftning af defekte dele og test af funktionsdygtigheden af anlægget. Derudover fører vi log over alle vores serviceopgaver og årlige servicer abdl anlæg, og vi har en FM-TOOL platform, hvor du som kunde har fuld adgang til rapporter, manualer, kabelplaner, o-planer m.m.

Automatisk branddørslukning

Hos PH-EL & Sikring har vi været i installatørbranchen siden 1957 og set og prøvet det meste, hvad angår Automatisk branddørslukning og brandsikring i det hele taget, og vi sørger for at holde vores dygtige teknikere og rådgivere skarpe med den nyeste viden i branchen vha. efteruddannelser og -kurser.

Det sikrer, at vi kan levere den mest kompetente service og rådgivning til dig med udgangspunkt i dine unikke behov og ønsker. Kontakt os i dag, og få et uforpligtende og gratis møde om ABDL.