El tjek – Amager

Bliv tryg i hjemmet på Amager med et El tjek – PH-EL & Sikring

El tjek - Amager

Som boligejer på Amager har du selv ansvar for, at dine el-installationer lever op til Sikkerhedsstyrelsens krav. Noget, der er umuligt at se for det utrænede øje, men ikke desto mindre ekstremt vigtigt for den trygge nattesøvn. Hvert år forårsager forældede el-installationer nemlig et stort antal brande og stød på Amager.

Det indebærer et El tjek på Amager

Når vi kommer hjem til dig på Amager og laver et el-tjek, gennemgår vi:

  • Eltavler
  • Fejlstrømsafbrydere
  • Materiel bag afbrydere, stikkontakter og lampeudtag
  • Lavvoltsinstallationer, fx indbyggede spots
  • Elinstallationens dimensionering
  • Beskyttelse mod spændingsførende dele

På den måde kommer vi hele vejen rundt. Vores topuddannede elekrikere og el-installatører kender alt til juraen og håndværket på området og gennemgår efterfølgende rapporten og sikkerheden af dine el-installationer én for én med dig.

Vi kommer naturligvis også med et gennemarbejdet og fair tilbud på hurtig ajourførelse af dine el-installationer på Amager, hvis det er nødvendigt.

El-tjek obligatorisk del af tilstandsrapporten

I dag er el-tjekket en lovpligtig del af tilstandsrapporten i forbindelse med salg af huse på Amager, men ikke for salg af ejerlejligheder, andelsboliger og kolonihavehuse, hvor der sjældent laves tilstandsrapporter og ejerskifteforsikringer. Derfor skal du være opmærksom på at spørge ind til el-tjek, når du vil købe lejlighed på Amager, så du ikke flytter ind i et hjem med ulovlige og farlige el-installationer.

Kontakt os og hør mere om El-tjek på Amager

Hos PH-EL & Sikring garanterer vi hurtig og grundig service. Kontakt os, og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig på Amager.