El tjek – København N

PH-EL & sikring er din samarbejdspartner til El tjek – København N El tjek - København N

Som boligejer i København N har du selv ansvar for el-sikkerheden i din bolig. Det er et stort ansvar, eftersom det er et område de færreste private ved noget om.

Det behøver du heldigvis ikke spekulere over, når du gør forretninger med os. PH-EL & Sikring er nemlig din lokale autoriserede el-installatør, og vi laver et grundigt el-tjek hos dig i København N for kun 995 kr. inkl. moms

En investering i en tryg nattesøvn i København N

Mange brande opstår årligt i København N som følge af forældede el-installationer og farlige gør-det-selv-løsninger.

Med et el-tjek får du professionel dokumentering for sikkerheden af dine el-installationer. Vi gennemgår alt fra eltavler og fejlstrømsafbrydere til lavvoltsinstallationer og dimensionering. Efterfølgende gennemgår vi naturligvis rapporten med dig og kommer med et fair tilbud på ajourførelse af dine eventuelt forældede el-installationer.

En lovpligtig del af tilstandsrapporten

I 2012 blev det vedtaget, at el-tjekket fremadrettet skulle være en lovpligtig del af tilstandsrapporten i forbindelse med hussalg. Det kom på baggrund af et ønske om at skabe større el-sikkerhed i Danmark.

Imidlertid sælges de fleste ejer- og andelslejligheder i København N uden tilstandsrapport, ofte pga. prisen på disse, og derfor er det en god idé som køber at spørge, hvornår der sidst blev foretaget et el-tjek af lejligheden i København N. Særligt, hvis du flytter ind i en gammel ejendom.

Kontakt os og hør mere om El-tjek i København N

Hos PH-EL & Sikring garanterer vi hurtig og grundig service. Kontakt os, og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig i København N.