El tjek i København NV

Et El-tjek er en garanti for el-sikkerheden i din bolig og en rigtig god investering. Årligt opstår mange brande og alvorlige stød nemlig som direkte konsekvens af forældede og ulovlige el-installationer i København NV. El-tjek-København-NV

Derfor er el-tjekket mere end bare et bureaukratisk påhit, der skal laves som del af tilstandsrapporter, men en investering i en tryg nattesøvn for alle.

Grundigt El-tjek fra en el-installatør du kan stole på

Som ejer er det dit eget ansvar, at el-installationerne på din adresse lever op til Sikkerhedsstyrelsens standarder. Det er et stort ansvar, eftersom el-sikkerhed er et område de fleste normale mennesker tager for givet – derfor er det så meget desto vigtigere, at du allierer dig med en el-installatør, du kan stole på.

Her kommer vi ind i billedet. Hos PH-El & Sikring har vi nemlig mangeårig erfaring med el-tjek og råder over stor knowhow på området. Med et El tjek København – PH-El & Sikring gennemgår vi:

  • Eltavler
  • Fejlstrømsafbrydere
  • Materiel bag afbrydere, stikkontakter og lampeudtag
  • Lavvoltsinstallationer, fx indbyggede spots
  • Elinstallationens dimensionering
  • Beskyttelse mod spændingsførende dele

Herefter udarbejder vi en rapport, hvor du kan læse om sikkerheden af alle dine el-installationer. Vi gennemgår den naturligvis grundigt med dig, og hvis vi finder forældede installationer, kommer vi med et fair tilbud på hurtig udbedring.

Kontakt os og hør mere om el-tjek i København NV

Hos PH-EL & Sikring garanterer vi hurtig og grundig service. Kontakt os, og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig i København NV.