El tjek i København Ø

Få et professionelt el tjek i København Ø El-tjek - København Ø

Som boligejer er du selv ansvarlig for el-sikkerheden i dit hjem i København Ø. Det er en stor opgave, for det utrænede øje kan have svært ved at vurdere om en el-installation er forældet og udgør en brand- og stødrisiko.

Hvis din bolig i København Ø har mange år på bagen, er det derfor en god investering at få lavet et el-tjek.

Et El-tjek du kan stole på

Årenes slid påvirker el-installationernes sikkerhed. I mange hjem lever el-installationerne ikke længere op til Sikkerhedsstyrelsens regler og er direkte ulovlige.

Med et el-tjek fra PH-EL & Sikring får du nøje gennemgået alle dine el-installationer på adressen i København Ø – fra el-tavler og fejlstrømsafbrydere til lavvoltsinstallationer og meget mere – af en autoriseret el-installatør. El-tjekket munder ud i en rapport, hvor vi dokumenterer dine el-installationers sikkerhed. Rapporten gennemgår vi grundigt med dig, og vi kommer med et gennemarbejdet og fair tilbud på at genoprette dine el-installationers sikkerhed, hvis en eller flere er ulovlige.

El-tjekket er en obligatorisk del af tilstandsrapporten

I forbindelse med salg af hus i København Ø er el-tjekket en lovpligtig del af tilstandsrapporten, hvis der ønskes en ejerskifteforsikring.

Der tegnes imidlertid ikke ejerskifteforsikringer ved køb af andels- og ejerlejligheder, så vær særligt opmærksom på el-installationernes sikkerhed, hvis du overvejer at købe lejlighed eller allerede bor i en lejlighed i København Ø.

Kontakt os og hør mere om El-tjek i København Ø

Hos PH-EL & Sikring garanterer vi hurtig og grundig service. Kontakt os, og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig i København Ø.