El tjek i København V

Bliv tryg i hjemmet med et lovpligtig El-tjek – København V El tjek - København V

Hvert år er forældede el-installationer og farlige gør-det-selv-løsninger skyld i tusindvis af brande og alvorlige stød i Danmark. Hvad der var sikkert for 15 år siden, er med andre ord ikke nødvendigvis sikkert i dag, fordi el-installationerne slides med årene.

Det er dit ansvar, som boligejer, at have lovlige og sikre el-installationer. Derfor er et el-tjek en investering i en tryg nattesøvn, hvis du bor i en ældre bolig i København V.

Høj faglighed fra A til Z i dit El-tjek i København V

PH-EL & Sikring er din lokale autoriserede el-installatør i København V. Vi er et af landets ældste el-installatør firmaer med årtiers erfaring i branchen. Når vi udfører et el-tjek for dig, sker det med højeste faglighed og professionalitet.

Med et El-tjek København V gennemgår vi bl.a.:

  • Eltavler
  • Fejlstrømsafbrydere
  • Materiel bag afbrydere, stikkontakter og lampeudtag
  • Lavvoltsinstallationer, fx indbyggede spots
  • Elinstallationens dimensionering
  • Beskyttelse mod spændingsførende dele

El-tjekket munder ud i en rapport, hvor vi dokumenterer sikkerheden af dine el-installationer. Hvis vi finder fejl og mangler, kommer vi naturligvis med et fair og gennemarbejdet tilbud på at ajourføre dine el-installationer. Vi har knowhow til at fikse det hele.

Kontakt os og hør mere om el-tjek i København V

Hos PH-EL & Sikring garanterer vi hurtig og grundig service. Kontakt os, og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig i København V.