El tjek på Nørrebro

Vidste du, at du, som boligejer på Nørrebro, selv har ansvaret for, at alle dine el-installationer lever op til Sikkerhedsstyrelsen krav for el-sikkerhed? El tjek - Nørrebro

Sikker strøm i stikkontakten tager de fleste af os for givet, men i virkeligheden udgør forældede el-installationer en stor sikkerhedsrisiko og er årligt skyld i mange brande og alvorlige stød på Nørrebro. Derfor er det alfa og omega for den trygge nattesøvn, at du får tjekket dine el-installationer igennem, hvis du har boet mange år i din bolig.

Professionelt El-tjek med høj faglighed

Med et El-tjek fra PH-EL & Sikring får du tjekket alle dine el-installationer grundigt igennem – fra eltavler og fejlstrømsafbrydere til lavvoltsinstallationer.

Vi dokumenterer sikkerheden i en grundig rapport, som vi gennemgår med dig, og hvis vi finder nogle fejl, kommer vi med et fair tilbud på hurtig udskiftning/reparation, så du atter kan sove trygt.

Vær opmærksom på el-tjek ved køb af lejlighed på Nørrebro

Et el-tjek er nemlig væsentligt billigere end at reparere efter en ulykke. Og sikrer desuden en tryg nattesøvn.

Kontakt os og hør mere om El-tjek på Nørrebro

Hos PH-EL & Sikring garanterer vi hurtig og grundig service. Kontakt os, og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig på Nørrebro.