El tjek i Nordvest

Vidste du, at du selv har ansvaret for, at dine el-installationer i Nordvest lever op til Sikkerhedsstyrelsens regler? De færreste tænker over det i det daglige, men burde måske. Hvert år er forældede el-installationer og ulovlige gør-det-selv-løsninger nemlig skyld i mange brande og alvorlige stød i Nordvest. El tjek - Nordvest

Med et professionelt el tjek hos PH-EL & Sikring får du identificeret usikre el-installationer, så du atter kan være sikker i eget hjem.

Læg trygt din el-sikkerhed i vores hænder

Ligesom alle andre ting i et hjem er el-installationerne modtagelige for årenes slid. Hvad der var sikkert for 10 eller 15 år siden, er med andre ord ikke nødvendigvis sikre i dag. Derudover strammer Sikkerhedsstyrelsen hele tiden deres krav til el-sikkerhed, og det betyder, at mange ældre ejendomme i dag har ulovlige el-installationer.

Hos PH-EL & Sikring gennemgår vi alle dine el-installationer grundigt – fra eltavler og fejlstrømsafbrydere til lavvoltsinstallationer, dimensionering og beskyttelse – og udfærdiger en grundig rapport, hvor vi dokumenterer sikkerheden af dine el-installationer på adressen i Nordvest. Hvis vi finder ulovlige installationer, kommer vi naturligvis med et godt tilbud på hurtig udbedring.

Brug for en el-entreprise?

Hvis reparationerne er gennemgribende, kan det måske bedst betale sig at opgradere, og her er vi eksperter som brancheførende indenfor installation af moderne intelligent bygningsautomatik og belysning.

Vi håber, du vil gøre brug af vores store knowhow på området til at hjælpe dig til den bedst mulige boligløsning til dig i Nordvest.

Kontakt os og hør mere om El-tjek i Nordvest

Hos PH-EL & Sikring garanterer vi hurtig og grundig service. Kontakt os, og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig i Nordvest.