El tjek – Ørestad

Få styr på el-sikkerheden med et autoriseret El-tjek PH-EL & Sikring i Ørestad El tjek - Ørestad

Har du brug for et el-tjek i Ørestad? Så er du kommet til det rette sted! PH-EL & Sikring er nemlig din lokale autoriserede el-installatør.

Hvert år er dårlig el-sikkerhed årsag til tusindvis af brande og alvorlige stød i Danmark. Derfor er et el-tjek langt mere end blot et bureaukratisk påfund, der følger med tilstandsrapporten ved salg af huse – det er en investering i en tryg nattesøvn for alle, der bor i en ældre bolig.

Vi dokumenterer din el-sikkerhed i Ørestad

Hos PH-EL & Sikring har vi årtiers knowhow og erfaring i branchen. Derfor ved vi præcis, hvad vi skal kigge efter, når vi laver el-tjek for dig i Ørestad.

Ved et El-tjek gennemgår vi følgende:

  • Eltavler
  • Fejlstrømsafbrydere
  • Materiel bag afbrydere, stikkontakter og lampeudtag
  • Lavvoltsinstallationer, fx indbyggede spots
  • Elinstallationens dimensionering
  • Beskyttelse mod spændingsførende dele

Vi udarbejder herefter en rapport, hvori vi dokumenterer tilstanden af dine el-installationer. Er dine el-installationer forældede og/eller ulovlige, jf. Sikkerhedsstyrelsens krav og standarder, kommer vi med et fair tilbud på hurtig genopretning, så du hurtigt kan få den trygge nattesøvn tilbage. Velvidende, at din el-sikkerhed atter er i top.

Kontakt os og hør mere om El-tjek i Ørestad

Hos PH-EL & Sikring garanterer vi hurtig og grundig service. Kontakt os, og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig i Ørestad