El tjek på Østerbro

Professionelt og autoriseret el-tjek på Østerbro El tjek - Østerbro

De fleste stifter først bekendtskab med el-tjekket i forbindelse med køb af hus, hvor det er en lovpligtig del af tilstandsrapporten. El-tjekket er imidlertid en god idé for alle, der bor i en ældre bolig på Østerbro. Hvert år er forældede el-installationer og farlige gør-det-selv-løsninger nemlig skyld i tusindvis af brande og alvorlige stød.

Med et El-tjek kan du få identificeret de farlige el-installationer, før det er for sent.

En el-installatør på Østerbro du kan stole på

PH-EL & Sikring har været i branchen i årtier, og vi har udført hundredvis af el-tjek for beboere på Østerbro og i resten af Danmark. Vi ved med andre ord, præcis hvad vi skal kigge efter, og vores dygtige el-installatører er altid opdaterede på den nyeste viden om el-sikkerhed, så de kan rådgive dig bedst muligt.

Et El-tjek fra os indebærer bl.a.:

  • Eltavler
  • Fejlstrømsafbrydere
  • Materiel bag afbrydere, stikkontakter og lampeudtag
  • Lavvoltsinstallationer, fx indbyggede spots
  • Elinstallationens dimensionering
  • Beskyttelse mod spændingsførende dele

El-tjekket munder ud i en rapport, hvor du får dokumenteret sikkerhedstilstanden af dine el-installationer. Finder vi el-installationer, der udgør en risiko, kommer vi med et gennemarbejdet og fair tilbud på hurtig genoprettelse, så du kan sove roligt igen.

Kontakt os og hør mere om El-tjek på Østerbro

Hos PH-EL & Sikring garanterer vi hurtig og grundig service. Kontakt os, og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig på Østerbro.