El tjek – Sydhavn

PH-EL & Sikring laver professionelle El-tjek i Sydhavn El tjek - Sydhavn

PH-EL & Sikring er din lokale autoriserede el-installatør i Sydhavn. Med et grundigt og professionelt el-tjek dokumenterer vi sikkerheden af dine el-installationer og kommer med et tilbud på udbedring af eventuelle ulovlige installationer.

På den måde kan du hurtigt få den trygge nattesøvn tilbage – uden fare for de brande og alvorlige stød som dårlig el-sikkerhed hvert år forårsager.

En El-installatør i Sydhavn du kan stole på

El-tjekket er et spørgsmål om tillid. Som boligejer har du nemlig selv ansvaret for din boligs el-sikkerhed, selvom det kræver professionelle øjne og udstyr at tjekke el-installationerne. Derfor tager vi aldrig let på et el-tjek, selvom vi har udført hundredvis gennem årene.

Et el-tjek indebærer blandt andet gennemgang af:

  • Eltavler
  • Fejlstrømsafbrydere
  • Materiel bag afbrydere, stikkontakter og lampeudtag
  • Lavvoltsinstallationer, fx indbyggede spots
  • Elinstallationens dimensionering
  • Beskyttelse mod spændingsførende dele

Efter el-tjekket udfærdiger vi en rapport om din el-sikkerhed, som vi gennemgår grundigt med dig. Vi tilbyder naturligvis også hurtig genopretning af din el-installationer, så de lever op til Sikkerhedsstyrelsens strenge krav, hvis vi finder ulovlige installationer i din bolig i Sydhavn.

Som brancheførende indenfor intelligent bygningsdesign, belysning og sikkerhed, kan vi også komme med et tilbud på dette, hvis du ønsker det i forbindelse med sikkerhedsrenovationen.

Kontakt os og hør mere om El-tjek i Sydhavn

Hos PH-EL & Sikring garanterer vi hurtig og grundig service. Kontakt os, og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig i Sydhavn.