Service ABDL anlæg

Det kan være meget svært at overskue konsekvenserne af en brand for en hvilken som helst virksomhed. Særligt lager og produktion kan blive hårdt ramt, og det kan betyde dødsstødet for de fleste virksomheder. Derfor er det helt afgørende, at dit ABDL anlæg fungerer efter hensigten.

Ifølge loven skal der foretages service og eftersyn af dit ABDL anlæg mindst en gang om året af en DBI certificeret el-installatør. Derudover skal der indsendes en attest til brandmyndighederne hvert tredje år for at bekræfte, at anlægget er 100 pct. funktionsdygtigt. Alt dette kan du få hos PH-EL & Sikring, uanset om du har tegnet en aftale om fast service hos os eller ej.

Få optimeret din brandsikkerhed med et service tjek på ABDL anlæg

Som virksomhedsejer har du et ansvar for dine ansattes sikkerhed, og en brand kan være livsfarlig, hvis der ikke bliver taget de nødvendige forholdsregler. Med et velfungerende ABA og ABDL anlæg er du allerede godt på vej ift. at beskytte dig selv, dine ansatte og din virksomhed mod ildens og røgens hærgen. Men der er meget mere, du kan gøre for at optimere sikkerheden på arbejdspladsen.

Har du for eksempel styr på nød- og panikbelysning i tilfælde af strømsvigt? Har du brandventilation på arbejdspladsen, der beskytter mod den giftige rødudvikling under en brand? Alt dette og meget mere kan vi hos PH-EL & Sikkerhed hjælpe jer med at installere på arbejdspladsen eller i privaten. Og det kan altid betale sig.

En investering i brandsikkerhed er nemlig en investering i tryghed og sikkerhed.

En samarbejdspartner du kan stole på

Hos PH-EL & Sikring har vi over 70 års erfaring i installationsbranchen. Det er 70 år, hvor vi har opbygget et stort knowhow og forsøgt at efterleve vores kerneværdier som er troværdighed, ærlighed og faglig stolthed. Vi er med dig fra start til slut i processen, og du kan være helt sikker på, at vi ikke forlader stedet, før alting fungerer som det skal.

Spørg endelig vores dygtige og faguddannede medarbejdere om råd til brandsikring, så du kan være bedst muligt forberedt til en ildebrand. Vi ved en masse og brænder efter at hjælpe dig med dine spørgsmål.

Ring til os allerede i dag på tlf. 39 16 31 31, eller skriv til os på mail ph@ph-el.dk. Vi ser frem til at høre fra dig! Du kan også kontakte os via Facebook, søg på PH-El & Sikring.