TVO (TV Overvågning) – af højeste kvalitet

TV-overvågning bliver mere og mere populært til sikring af personer, værdier og ting af høj økonomisk værdi og affektionsværdi. Desuden er videoovervågning en sikkerhed for mange ansatte i f.eks. pengeinstitutter, lager, detailhandel og varehuse, hvor de kan føle sig under mistanke, hvis der har været mangler eller tyveri.

Ved hjælp af TV-overvågningen kan en del af utrygheden og usikkerheden elimineres – noget, som også mange private har fået øjnene op for.

Nem betjening og driftssikkerhed af TV Overvågning

Alle vores TVO anlæg er meget driftssikre og betjeningsvenlige. For eksempel styres alt via App eller PC brugerflade, og videoerne, der lagres på harddisk, kan hurtigt og nemt hentes frem ved behov både lokalt på stedet, via App eller en ekstern brugerflade.

Vi anvender kun anerkendte mærker indenfor TVO og tilbyder op til 3 års garanti på vores produkter, da vi har partnerskabsaftale med en af verdens største leverandører af TVO-løsninger. Det er din garanti for højeste produktkvalitet til de bedste priser.

Vi fører log over alle vores serviceopgaver og årlige servicer, og vi har en FM-TOOL platform, hvor du som kunde har fuld adgang over rapporter, manualer, kabelplaner, o-planer m.m.

Professionel rådgivning med udgangspunkt i dine behov

Uanset hvad dit behov er, og om du er privat- eller erhvervskunde, er den rette rådgivning om produktvalg, projektering og opsætning alfa og omega, så du kan få mest muligt ud af din TVO. Vi har været i branchen siden 1959 – siden den spæde start af TVO – og kan derfor trække på mangeårige kompetencer og erfaringer, når vi rådgiver og installerer for dig.

Som din TVO rådgiver er vi dedikeret til at finde den rette løsning til dig med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Det er en model, som vi oplever, giver tilbagevendende kunder, og i sidste ende er det dét, det handler om for os. Kontakt os, og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig.