View Content pixel på http://www.ph-el.dk/kontakt/:

Installation af fiber

Fibernet er fremtidens bredbånd. Med hastigheder på op til 5000 mbit/s bliver det aldrig internethastigheden, der sætter begrænsningen for, hvor meget du når på arbejde. Hastigheden er ensartet høj i alle rum og lokaler og ingen kabler skæmmer for indretningen. Netop derfor er fiber installation en selvfølge i de fleste moderne virksomheder.

Hos PH EL har vi mange års erfaring med alle former for fiberblæsning, og vi arbejder både med multimode og singlemode kabler.

Fiber installation er en investering i fremtiden

Fiber installation er ikke bare en investering i hurtigt internet, men i lige så høj grad en investering i driftssikkerhed.

Fiber installation

En fiberoptisk installation er nemlig nem at opdatere og udvikle, så den følger den teknologiske udvikling, og den er desuden ekstremt modstandsdygtig overfor de ting, der almindeligvis truer ADSL, fx torden, storm mm. Da fiber er gravet ned og baseret på lysledning fremfor elektricitet, kan du være sikker på at have alle kommunikationslinjer åbne på arbejdspladsen, når du møder ind på arbejde – hver dag.

Vi håndterer alle aspekter af din fiber installation både her og nu og i fremtiden

Efterspørgslen på fibernet stiger eksponentielt over hele verden som følge af et øget krav om hurtigere og bedre online kommunikation. Der sker derfor en rivende udvikling af teknologien, som din fiber installation hurtigt og nemt kan opdateres med. Derfor bør arbejdet med din fiber installation ikke stoppe, når vi forlader matriklen. Ved at lave en serviceaftale med os kan vi imidlertid sikre, at din fiberinstallation altid er opdateret med den nyeste teknologi på markedet.

Som specialister i fejlfinding og reparation af fiber kan vi også sikre, at din fiber installation altid fungerer efter hensigten. Vi tester med det bedste udstyr på markedet, bl.a. Fibercheck Probe, og laver OTDR og dumpningstest.

Din certificerede fiber installatør

PH EL er medlem af el-installatørernes organisation Tekniq og ISO 9001 certificerede til at varetage din fiber installation. Det er din garanti for højeste faglige kvalitet – eller pengene tilbage.

Igennem mere end 60 år i branchen har vi opbygget et værdigrundlag, der tager udgangspunkt i nær kundekontakt og tillid. Bl.a. derfor har vi altid gjort en dyd ud af at overholde aftaler om pris og levering. Det gør sig gældende uanset opgavens karakter. Vi møder altid til en opgave med samme professionalitet og med et fokus på detaljen.

Kontakt os på tlf. 39 16 31 31 eller mail ph@ph-el.dk for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med installation af fiber.