Kampagnetilbud i januar/februar 😊

Få sikret din bolig, men en komplet kameraovervågningspakke for kun

Kr. 2.499,- inkl. moms

-EL & Sikring havde i anledningen af Børnenes Dag, farvet UNICEF’ bygning blå, med en lys-installation lidt ud over det sædvanlige 😊

I år på Børnenes Dag 2019 fejres det at at FNs Børnekonvention har 30-års jubilæum og derfor støves konventionen af, eksemplificere artiklerne og gøre dem levende! Børnekonventionen er den mest ratificerede traktat i historien. Der er universel opbakning om børns rettigheder. Men konventionen er stadig langt fra virkelighed for alle børn, og børns rettigheder brydes hver dag.

Barndommen i dag ser meget anderledes ud end i 1989: globale tendenser som digitale teknologier, klimaforandringer, langvarige konflikter, migration, urbanisering og nye forventninger til børn og unge ændrer barndommen hurtigt. Ser man 30 år frem i tiden, vil nye udfordringer og muligheder sætte rammerne om børnenes liv. Men børns rettigheder er der ingen udløbsdato på. De er lige så vigtige og relevante som før.

30-årsdagen giver en unik mulighed for at genskabe håbet, visionen og engagementet, som førte til vedtagelsen af Børnekonventionen i 1989. Give børnene en stemme, lytte og sammen realisere det løfte, som verden har givet til nutidens og fremtidens børn. For alle verdens børn.

På Børnenes Dag opfordres børn i hele verden til at tage ordet. Børn har en stemme. Vores opgave som voksne er at lytte til den. Og at give børnene modet og styrken til at turde tage ordet. Det skal vi gøre for børnenes skyld. Men også for vores egen. Og ikke kun på Børnekonventionens fødselsdag, men hver dag❤️

Kilde: Unicef.dk

PH-EL & Sikring har overtaget kunder og personel fra Krogh-Lipani autoriseret El-installatør

Det er med stor glæde at PH-EL & Sikring har overtaget kunder og personel fra Krogh-Lipani autoriseret El-installatør på Amager.

Dette har vi gjort, for at styrke vores stigende opgaver på Amager og i København Centrum.

Vi ser frem til at møde vores nye kunder og give dem samme høje serviceniveau som alle vores øvrige kunder😊

Vi gentager succesen med endnu en workshop omkring IT-sikkerhed

Tirsdag den 19. november 2019 fra kl. 14-16

Få inspiration til en optimal IT strategi med en bedre IT sikkerhed
På dette gå-hjem-møde vil du møde spændende mennesker og få inspiration fra PH-EL & Sikring, Check Point Software Technologies og Rittal IT infrastruktur.

Det er gratis – book din plads nu!

Link til pdf

 

Velkommen til vores nye hjemmeside

Vi har gjort et stort arbejde ud af at lave en hjemmeside som bedst muligt illustrere hvilken virksomhed og ydelser PH-EL & Sikring kan levere. Skulle I imod forventning have en opgave som ikke er nævnt, så fortvivl ikke. Kontakt os, og få en dialog, det viser sig nok, at vi også kan hjælpe med det.

God fornøjelse og vi ser frem til at høre fra dig

 

PH-EL & Sikring havde fødselsdag d. 8/10

Vi kan hermed med stor glæde fejre at vi har eksisteret siden 1957. Det er vi utrolig stolte af😊

 

Året i PH-EL & Sikring

2019 er fløjet afsted og vi nærmer os den mørke tid. Det er vi jo ikke kede af her i huset.

Mørke dage betyder julelys og hygge, og er en særlig travl tid for elektrikeren. Vi er som altid klar med et stort sortiment af julelys til ude og inde, ring gerne så finde vi noget der passer dig.

Igen i år har vi uddannet lærlinge og ansat endnu 2 stk. Vi har efteruddannet vores teknikere og elektrikere, både i individuelle kurser og et fælles kursus i brandsikre installationer. Teknikerne fik syn for sagen med da instruktøren lavede en lille brand i gården, så de kunne se med egene øjne hvad forskellen er på god og dårlig eller ligefrem manglende brandtætning.