Autoriserede Billig Elektriker på Amager

Søger du en billig elektriker på Amager? Så er du kommet til det helt rette sted! PH-EL er nemlig din lokale autoriserede elektriker og el-installatør – og vi har altid gode tilbud til dig på Amager.

PH-EL er et mellemstort elektrikerfirma med en passion for kvalitet og kundeservice. Vi har mere end 60 års erfaring med at levere elegante el-løsninger til vores kunder på Amager – og resten af Sjælland. Derfor kan du altid forvente dig lidt mere, når du gør forretninger med os.

Vi garanterer bl.a.:

  • Høj kvalitet og tilfredshedsgaranti, bl.a. med TEKNIQs garantiordning
  • Arbejde til tiden og overholdelse af aftaler
  • Miljørigtigt el-arbejde
  • Mulighed for hovedentrepriser med projektstyring, rådgivning, koordinering mm.
  • Døgnvagt

Vi er specialister i miljørigtige installationer, som varmepumper, LED-belysning mm. Vi har været med siden den spæde start, og vi sørger løbende for at holde vores elektrikere up to date vha. efteruddannelser og kurser, så de altid kan tilbyde dig branchens bedste rådgivning og service.

En billig elektriker du kan stole på

Du kan få klaret alt i el-arbejde hos os – lige fra de simpleste reparationer eller trækning af kabler til de mest avancerede installationer eller største entrepriser. Ligegyldigt, hvor stor eller lille din opgave er, kan du være sikker på, at vi går pligtopfyldende og kvalitetsbevidste til din opgave, stor som lille.

Ting, som at møde til tiden, overholde aftaler og rydde op efter os selv, er nemlig en vigtig del af vores firmaprofil og faglige stolthed, og det betyder noget for vores kunder. Størstedelen er i hvert fald tilbagevendende – og det ønsker vi, de skal blive ved med.

Skal du have billig hjælp på Amager af en af vores elektrikere? Så ring til os på tlf. 39 16 31 31, eller skriv til os på ph@ph-el.dk.