Pligtopfyldende Billig elektriker Frederiksberg

Søger du en billig elektriker på Frederiksberg? Så kan vi hjælpe – PH-EL er nemlig din lokale autoriserede elektriker og el-installatør.

PH-EL er et mellemstort elektrikerfirma med stor passion for god kundeservice og høj kvalitet. Vi har mere end 60 år på bagen i branchen. År, hvor vi har oparbejdet et knowhow og en erfaring, som de færreste af vores konkurrenter kan matche.

Derfor kan vi også garantere lidt mere, bl.a.:

  • Høj kvalitet og tilfredshedsgaranti
  • Arbejde til tiden og overholdelse af aftaler
  • Miljørigtigt el-arbejde
  • Mulighed for hovedentrepriser med projektstyring, rådgivning, koordinering mm.
  • Døgnvagt

 

Vi klarer de fleste opgaver – lige fra trækning af kabler til de sværeste installationsopgaver eller største entrepriser. Men vi er specialister inden for miljørigtige installationer, som jordvarme, solfangere, LED-belysning mm., hvor vi kan stå i spidsen for selv de største entrepriser.

En elektriker du kan stole på

God kundeservice er alfa og omega for os.

 

Vi har altid sat en ære i at overholde aftaler, møde til tiden og rydde pænt op efter os selv, så vi ikke efterlader andet end veludført el-arbejde. Det er et koncept, der har virket i over 60 år, og det må have virket. Størstedelen af vores kunder er i hvert fald tilbagevendende – og vi arbejder stenhårdt for, at de skal blive ved med at komme tilbage.

 

Skulle noget – mod forventning – gå galt, er vi naturligvis medlem af TEKNIQ, så du er sikret via deres garantiordning

Skal vi sende en kvalitetsbevidst og billig elektriker hjem til dig på Frederiksberg? Så  ring til os på tlf. 39 16 31 31, eller skriv til os på ph@ph-el.dk – vi ser frem til at hjælpe dig.