Pligtopfyldende elektriker på Vesterbro

Søger du en dygtig elektriker på Vesterbro? Så er du kommet til det helt rette sted! PH-EL er nemlig din lokale autoriserede elektriker på Vesterbro.

PH-EL har mere end 60 år på bagen inden for elektrikerfaget. De mange år i branchen har givet os en erfaring og et knowhow med elektriker-fagets mange discipliner, der gør os i stand til at tilbyde lidt af hvert – lige fra at trække et par kabler til at stå i spidsen for de største entrepriser

Vi klarer fx:

  • Alt i el-arbejde
  • Installation af varmepumper (luft til luft og luft til vand), solfangere, jordvarme mm.
  • Installation af komfortkøl
  • Totalentrepriser indenfor belysning o.l. m. rådgivning, projektstyring og koordinering af underentreprenører
  • PH-Sikring – installation af brand- og tyverisikringer, intelligent bygningsinstallation mm.

Miljørigtigheden er en særligt stor del af vores virksomhedsidentitet. Både fordi, vi er specialister inden for miljørigtige installationer, som varmepumper og LED-belysning, men også fordi vi håndterer store mængder farligt affald i det daglige arbejde.

En elektriker du kan stole på

Hos PH-EL betyder god kundeservice og kvalitetsarbejde alt. Når du vælger os, kan du derfor vide dig sikker på at få en samarbejdspartner, der er villig til at flytte bjerge for at overholde aftaler og som ikke går, før alting fungerer, som det skal.

Vi garanterer bl.a.: 

Langt de fleste af vores kunder på såvel Vesterbro som hele Sjælland er tilbagevendende – og sådan ser vi gerne, det bliver ved med at være.

Skal vi sende en dygtig elektriker hjem til dig på Vesterbro? Så ring til os på tlf. 39 16 31 31, eller skriv til os på ph@ph-el.dk – vi ser frem til at hjælpe dig.