Butiksovervågning

Flere milliarder forsvinder årligt ud af kasserne i detailhandlerne i Danmark som følge af tyveri. Over halvdelen af tyverierne er regulære butikstyverier, mens næsten 30 pct af tyverierne skyldes langfingrede medarbejdere. Derfor har de fleste butikker i Danmark valgt at investere i butiksovervågning, næsten uanset hvad de sælger, og hvor meget de omsætter for.

Butiksovervågning er nemlig en af de mest effektive metoder til at forebygge kriminalitet. En stor canadisk undersøgelse har vist, at niveauet af kriminalitet på gaden falder, hvis borgerne er gjort opmærksomme på, at der er overvågning på stedet. Tyverier og røverier kan samtidig have store menneskelige omkostninger, hvis en ansat for eksempel oplever tyveri på arbejdspladsen. På den måde er butiksovervågning også en investering i tryghed og bedre arbejdsvilkår for dine ansatte/medarbejdere.

Vi hjælper dig med at vælge den bedste løsning omkring butiksovervågning

Vores kameraer er sikret mod vandalisme og kan modstå alt, hvad det danske vejr byder på af vind, vand og kulde. Når du ringer til os, sender vi en af vores dygtige medarbejdere ud for at inspicere din grund og komme med forslag til butiksovervågning og sikkerhedsmuligheder i samarbejde med dig. Vores baggrund for at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige sikkerhedsløsning er lang – vi har næsten 70 år på bagen i installationsbranchen og har set og prøvet lidt af hvert.

Vi er naturligvis ISO9001 certificerede og har alle de rette kompetencer til at hjælpe og rådgive dig. Vores arbejde slutter ikke, før vi har sat dig grundigt ind i reglerne og gældende lovgivning om butiksovervågning. Herunder regler om skiltning.

Få skræddersyet butiksovervågning, der matcher dine behov

Hos PH-EL & Sikring har vi set, hvor meget en velfungerende butiksovervågning med skiltning kan gøre for at forebygge kriminalitet. Vi ved med andre ord præcis, hvordan vi skal optimere din overvågning, så du får mest valuta for pengene. Vi sætter kameraerne op på de taktisk bedste steder og gør kun brug af de bedste produkter på markedet, så du er garanteret en pålidelig og nøjagtig butiksovervågning.

Vi skræddersyer en løsning til dig med udgangspunkt i dine ønsker og behov og behandler alle vores kunder, store som små, med samme engagement og kompetence.

Ring til os allerede i dag på tlf. 39 16 31 31, eller skriv til os på mail ph@ph-el.dk. Vi ser frem til at høre fra dig! Du kan også kontakte os via Facebook, søg på PH-El & Sikring.