Dørtelefon og porttelefonanlæg

En dørtelefon eller et porttelefonanlæg giver mulighed for at aflåse indgange, så kun beboere, medarbejdere eller besøgende med et ærinde kan komme ind i ejendommen. En dørtelefon giver derved kontrol over hvem der kommer og går i bygningen. På den måde virker dørtelefonen præventivt i forhold til kriminalitet, da uvedkommende bliver holdt ude. Det skaber tryghed hos dem, der skal opholde sig i bygningen og øger sikkerheden markant.

porttelefondørtelefon

FAKTA OM DØR OG PORTTELEFONER

Klassisk:

Det klassiske audio dørtelefon- og porttelefonanlæg er stadig blandt det mest almindelige.

Når dørtelefonen ringer, har beboeren eller medarbejderen mulighed for at tale med vedkommende, som ønsker adgang til ejendommen. Derefter kan døren nemt åbnes med et enkelt tryk på en knap.

Video/kamera:

I dag kan man vælge at installere et dørtelefon/porttelefon system med videokamera og billeddisplay på svarstationen i lejligheden eller på kontoret, således at det er muligt at se den gæst, der står ved døren, hvilket er en god forbedring af sikkerheden.

I kraft af den visuelle gengivelse af gæsten fungerer dørtelefoner med indbygget videofunktion som en yderligere adgangskontrol og bedre sikkerhed for beboeren eller den virksomhed, som har valgt at installere port- eller dørtelefonanlæg med video.

Video dørtelefon

GSM dørtelefoni

Videx GSM dørpanel gør de traditionelle dørtelefoner overflødige ved at bruge GSM nettet som opkaldsplatform til beboernes egen telefon.

Når der trykkes på opkaldsknappen på dørtableauet, vil den i stedet for at ringe op til en almindelig dørtelefon, ringe direkte til beboerens mobil- eller fastnettelefon. Det betyder at du ikke engang behøver at være hjemme, for f.eks. at lukke postmanden ind i opgangen.

Dørtelefonanlæg er med til skabe tryghed for den enkelte bruger, da det giver kontrol med, hvem der har adgang til ejendommen, og mange vælger at få en dørtelefon med kamera, så man også kan se, hvem der står ved indgangen.

gsm dørtelefon

Skræddersyet løsning

Ved at forhindre uvedkommende i at få adgang nedsættes risikoen for hærværk, og mindre hærværk betyder færre udgifter til rengøring og vedligehold. Anlæggene fås i mange forskellige design og farver, så man kan få en skræddersyet løsning, der passer ind i bygningens arkitektur.

Fremtidssikrede kombinationsmuligheder

Dørtelefon og portelefonanlæg har gennemgået en stor udvikling de seneste par år. Det giver et hav af kombinationsmuligheder. I dag kan dørtelefoner kombineres med:

 • Visuelle gengivelse (kamera)
 • GSM dørtelefoni
 • Adgangskontrol
 • Automatiske dørlukkere (dørautomatik)
 • Låsesystemer

Service

 • Service og vedligehold af nye og ældre dør- og porttelefon installationer.
 • Installation, udskiftning eller reparation af dørtelefon & porttelefonanlæg

Vi forhandler blandt andet anlæg fra:

 • Siedle
 • Videx
 • Scantron
 • Ritto
 • Fermax
 • Comelit
 • ABB

Professionel rådgivning med udgangspunkt i dine behov

Uanset hvad dit behov er, og om du er privat- eller erhvervskunde, er den rette rådgivning om produktvalg, projektering og opsætning alfa og omega, så du kan få mest muligt ud af din dørtelefonløsning. Vi har været i branchen siden 1957 og kan derfor trække på mangeårige kompetencer og erfaringer, når vi rådgiver og installerer for dig.

Som din rådgiver er vi dedikeret til at finde den rette løsning til dig med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Det er en model, som vi oplever, giver tilbagevendende kunder, og i sidste ende er det dét, det handler om for os. Kontakt os, og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig.