El-tjek ved salg af ejerlejlighed

Står du og skal sælge din ejerlejlighed? Så lad PH-EL & Sikring lave det nødvendige el-tjek, således du kan være sikker på at alt er som det skal være. Vi har mange års erfaring med at udføre tjek og kontrol af elsystemer i både privat hus og lejlighed. Hos os kan du vide dig sikker på at tingene bliver udført korrekt og efter den gældende lovgivning.

Det forekommer at der findes ulovlige elektriske installationer i hjemmet uden at ejerne er klar over det. I et sådant tilfælde er det vigtigt at have den rigtige el-installatør ude som kan rette fejlen inden boligen skal sælges. El tjekket er generelt en nødvendighed som en større del af den vurdering og det eftersyn som skal foretages inden boligen sælges. Her er det vigtigt at dine nuværende installationer lever op til kravene som kan findes i stærkstrømsbekendtgørelsen.

Vi gennemgår sikkerheden og standen af dine nuværende elektriske installationer og skriver en rapport som dokumenterer den sikkerhedsmæssige standard som du har på det givne tidspunkt. Hertil vil vi gennemgå rapporten med dig og gøre klart hvilke ændringer der er nødvendige og hvilke der er gode at få ordnet.