Din Elektriker Amager Døgnvagt

Er strømmen gået på matriklen på Amager? Så tag det roligt. PH-EL er nemlig kun ét telefonopkald væk.

Vores elektriker-døgnvagt står klar til at rykke ud til dig på Amager døgnet rundt fra vores adresse i Københavns Frihavn – lige i hjertet af hovedstaden. Vi rykker ud alle dage. Hele året. En akut udrykning koster kr. 2.800,00.-

Du kan betale med Dankort, men informer vagten om dette i telefonen.

Ring til vores døgnvagt på tlf. 39 16 31 31 og tast 1

Få klaret alt dit el-arbejde hos os

Hvis det viser sig, at der er et større problem med dine el-installationer end som så, kan du roligt samle hele entreprisen hos os. Vi har over 60 års erfaring i branchen og kan klare det meste.

Vi klarer fx:

  • Alt i el-arbejde
  • Installation af varmepumper (luft til luft og luft til vand), solfangere, jordvarme mm.
  • Installation af komfortkøl
  • Totalentrepriser indenfor belysning o.l. m. rådgivning, projektstyring og koordinering af underentreprenører
  • PH-Sikring – installation af brand- og tyverisikringer, intelligent bygningsinstallation mm.

Uanset, hvilken type opgave du har brug for, kan du vide dig sikker på at få en samarbejdspartner, der sætter din tilfredshed og aftalen højest, når du gør forretninger med os. Vi møder altid til tiden og går ikke før tingene virker, som de skal, og der ser pænt og ryddeligt ud.

Vi lever og ånder med andre ord for kvalitet og god service, men skulle noget alligevel – mod forventning – gå galt, er du sikret med TEKNIQs garantiordning

Ring til os på tlf. 39 16 31 31, eller skriv til os på ph@ph-el.dk, og hør mere, om hvad vores elektrikere kan tilbyde og om vores døgnvagt på Amager – vi ser frem til at høre fra dig.