Elektriker Firma

Søger du et kvalitetsbevidst elektriker firma, der kan klare lidt af hvert inden for elektrikerfaget? Så er du kommet til det rette sted! PH-EL er nemlig dit lokale autoriserede elektriker firma.

Elektriker firma

Elektriker firma

Vi er et mellemstort elektriker firma med adresse centralt på Københavns Frihavn – lige i hjertet af hovedstaden. Gennem mere end 60 år har vi knoklet for at levere elegante el-løsninger og eminent service til vores kunder overalt på Sjælland.

Vi har med andre ord knowhow og erfaring til at tilbyde lidt mere.

Vi garanterer bl.a.:

  • Høj kvalitet og tilfredshedsgaranti, bl.a. med TEKNIQs garantiordning
  • Arbejde til tiden og overholdelse af aftaler
  • Miljørigtigt el-arbejde
  • Mulighed for hovedentrepriser med projektstyring, rådgivning, koordinering mm.
  • Døgnvagt

Vores døgnvagt står klar til at rykke ud døgnet rundt. Alle dage. Hele året rundt. En akut udrykning koster kr. 2.800.-, som betales, før arbejdet påbegyndes.

Elektrikerfirma du kan stole på

Kvalitet og god service har altid været hjørnestenene i vores virksomhed. Når du gør forretninger med os, er du garanteret en samarbejdspartner, der er villig til at flytte bjerge for at overholde aftaler, og som ikke forlader dit hjem, før alting spiller perfekt, og der ser pænt og nydeligt ud.

Størstedelen af vores kunder er tilbagevendende – og sådan ønsker vi naturligvis, det skal blive ved med at være.

Vi klarer alle typer opgaver – lige fra reparationer og trækning af kabler til de sværeste installationsopgaver eller største entrepriser. Vores speciale er miljørigtige installationer, som varmepumper, LED-belysning mm.

Ring til os på tlf. 39 16 31 31, eller skriv til os på ph@ph-el.dk, og hør mere – vi ser frem til at hjælpe dig.