Din Elektriker Frederiksberg Døgnvagt 2000

Har du strømsvigt eller kortslutning på Frederiksberg? Så er hjælpen ikke langt væk! Hos PH-EL rykker vi nemlig ud døgnet rundt. Alle dage. Hele året rundt. Vi klarer alle installations- og reperationsopgaver, og vi gør det billigt, hurtigt og med blik for kvalitet.    

Vores servicebiler står klar til at rykke ud med et øjebliks varsel fra vores adresse på Københavns Frihavn – i hjertet af hovedstaden. Så det tager med andre ord ikke lang tid for vores elektriker at komme hjem til dig på Frederiksberg.

Du ringer til vores døgnvagt på tlf. 39 16 31 31 og tast 1

En elektriker du kan stole på

PH-EL er et mellemstort elektrikerfirma med en stor passion for kvalitet og god service. Gennem mere end 60 år i branchen har vi opbygget knowhow, erfaring og en faglig stolthed, som de færreste af vores konkurrenter kan matche. Derfor kan vi også klare det meste – lige fra at trække kabler og fikse akut-opståede problemer med dine installationer til at klare de største entrepriser.

Vores speciale er miljørigtige el-installationer, som varmepumper, solceller, LED-belysning mm. På sidstnævnte punkt er vi faktisk blandt Danmarks absolut førende specialister.

Uanset, hvad vi skal hjælpe dig med – stor som lille opgave – kan du vide dig sikker på at få el-arbejde af høj kvalitet og med respekt for aftalen, når du gør forretninger med os. Vi er typerne, der altid kommer til tiden og som ikke går igen, før det hele spiller, og der ser pænt og nydeligt ud.

Og skulle noget – mod forventning – gå galt, er du garanteret med TEKNIQs garantiordning.

Ring eller skriv til os på tlf. 39 16 31 31, eller mail ph@ph-el.dk for at høre mere om vores elektriker døgnvagt på Frederiksberg – vi ser frem til at hjælpe dig!