Din Elektriker i København N | Kvalitetsbevidsthed

Søger du en elektriker i København N? Så er du kommet til det rette sted! Hos PH-EL har vi altid stærke tilbud på el-arbejde.

PH-EL er et mellemstort elektrikerfirma med adresse centralt i København. Gennem mere end 60 år i branchen har vi opbygget en erfaring og et knowhow, der gør os i stand til at klare det meste – lige fra de mindste reparationer til de største elektriker entrepriser – så mon ikke vi også kan klare din opgave.

Vi klarer fx.:

  • Alt i el-arbejde
  • Installation af varmepumper (luft til luft og luft til vand), solfangere, jordvarme mm.
  • Installation af komfortkøl
  • Totalentrepriser indenfor belysning o.l. m. rådgivning, projektstyring og koordinering af underentreprenører
  • PH-Sikring – installation af brand- og tyverisikringer, intelligent bygningsinstallation mm.

Vores speciale er inden for miljørigtige installationer, som varmepumper og særligt installation af LED-belysning, hvor vi er blandt Danmarks førende. Vi sørger løbende for at holde vores elektrikere skarpe med efteruddannelser og kurser, så de altid kan tilbyde dig den bedst mulige service og rådgivning.

Vi har branchens bedste elektriker service

Den gode service har altid været vigtig i vores firma, som er bygget op om kerneværdier, som ærlighed, ansvarlighed og kvalitetsbevidsthed. Det indebærer bl.a., at vi altid overholder aftaler og priser; at vi altid møder til tiden og aldrig går, før alting spiller, og der er ryddet pænt op.

Størstedelen af vores kunder i København N og omegn er tilbagevendende – og det kæmper vi for, at de skal blive ved med vha. stabilt højt niveau og god service.

Skal vi sende en af vores dygtige elektrikere hjem til dig i København N? Så ring til os på tlf. 39 16 31 31, eller skriv til os på ph@ph-el.dk, og indhent et godt tilbud – vi glæder os til at hjælpe.