kvalitetsbevidst Elektriker København Ø

Søger du en elektriker i København Ø, der kan klare lidt af hvert? Så er du kommet til det rette sted! PH-EL er nemlig din lokale autoriserede elektriker og el-installatør.

Man siger, det tager mange tusinde træningstimer at blive rigtig god til noget. De tusinde træningstimer har vi taget flere gange i løbet af vores mere end 60 år i branchen. Derfor kan vi også klare det meste – lige fra de sværeste installationer til de største entrepriser.

Vi klarer fx.:

  • Alt i el-arbejde
  • Installation af varmepumper (luft til luft og luft til vand), solfangere, jordvarme mm.
  • Installation af komfortkøl
  • Totalentrepriser indenfor belysning o.l. m. rådgivning, projektstyring og koordinering af underentreprenører
  • PH-Sikring – installation af brand- og tyverisikringer, intelligent bygningsinstallation mm.

Vi har vores store styrke inden for miljørigtige installationer, bl.a. varmepumper og LED-belysning. Her er vi blandt branchens absolut førende og sørger for at holde os på førerpositionen ved løbende at efteruddanne vores elektrikere, så de altid kan tilbyde dig den bedste rådgivning og service.

En elektriker du kan stole på

Ærlighed, service og kvalitetsbevidsthed er hjørnestenene i vores virksomhedsidentitet. Når du gør forretninger med os, får du med andre ord en samarbejdspartner, der altid overholder aftaler og priser; som altid møder til tiden og som ikke går, før alting virker, som det skal, og der ser pænt og ryddeligt ud. Og skulle noget alligevel gå galt, er du sikret med TEKNIQs garantiordning.

Størstedelen af vores kunder i København Ø og omegn er tilbagevendende – og vi knokler for, at de skal blive ved med at komme tilbage.

Ring til os på tlf. 39 16 31 31, eller skriv til os på ph@ph-el.dk, og få et godt skræddersyet tilbud på elektriker arbejde i København Ø – vi ser frem til at hjælpe dig.