Gode priser på Elektriker København

Søger du gode priser fra en elektriker i København? Så behøver du ikke lede længere. PH-EL har altid gode tilbud til vores kunder i København.

Som autoriseret elektriker og el-installatør København igennem mere end 60 år har vi knowhow og erfaring til at klare det meste. Og vi er altid klar til at tilbyde vores kunder i København ekstra attraktive tilbud på kvalitetsarbejde.

Vi garanterer bl.a. 

  • Høj kvalitet og tilfredshedsgaranti, bl.a. med TEKNIQs garantiordning
  • Arbejde til tiden og overholdelse af aftaler
  • Miljørigtigt el-arbejde
  • Mulighed for hovedentrepriser med projektstyring, rådgivning, koordinering mm.

Vi har desuden døgnvagt, som du altid kan kontakte i akutte tilfælde. Vi rykker ud døgnet rundt. Alle dage – hele året rundt.

En akut udrykning koster kr. 3.600,00.-

Det lønner sig at være en garvet ræv i branchen.

Det er fx. sjældent, vi støder på en opgave, hvor vi ikke på et eller andet tidspunkt har lavet noget lignende. Derfor kan vi også klare det meste – lige fra det mest almindelige el-arbejde, som trækning af kabler og reparationer, til de sværeste installationsopgaver eller største entreprise. Og vi sørger løbende for at sende vores elektrikere på efteruddannelser mm., så de altid kan tilbyde dig den bedst tænkelige service og rådgivning.

Vores speciale er dog miljørigtige installationer, som LED-belysning, men vi gør ikke forskel på kunderne, uanset hvor stor eller lille din opgave er. Vi møder altid til tiden, overholder altid aftaler og priser, og vi går ikke, før alting spiller, som det skal, og der ser pænt og nydeligt ud.

Ring til os på tlf. 39 16 31 31, eller skriv til os på ph@ph-el.dk.