Pligtopfyldende Elektriker København V

Søger du en ærlig og kvalitetsbevidst elektriker i København V? Så er vi din lokale autoriserede elektriker og el-installatør.

PH-EL er et mellemstort elektrikerfirma med adresse centralt i København. Herfra har vi gennem mere end 60 år forkælet vores kunder i København V (og på hele Sjælland) med elegante el-løsninger og god service.

Derfor kan vi da også klare det meste – lige fra de sværeste installationer til de største entrepriser.

Vi klarer fx.:

  • Alt i el-arbejde
  • Installation af varmepumper (luft til luft og luft til vand), solfangere, jordvarme mm.
  • Installation af komfortkøl
  • Totalentrepriser indenfor belysning o.l. m. rådgivning, projektstyring og koordinering af underentreprenører
  • PH-Sikring – installation af brand- og tyverisikringer, intelligent bygningsinstallation mm.

Særligt inden for miljørigtige installationer, som varmepumper og LED-belysning, kan vi noget helt særligt. Vi har været med siden den spæde start og holder vores elektrikere skarpe med efteruddannelser etc., så de altid kan tilbyde dig den bedst tænkelige rådgivning og service i København V.

En elektriker du kan stole på

Ærlighed, kvalitet og god service har til alle tider være hjørnestenene i vores virksomhed og vigtige for vores faglige stolthed. Derfor har vi altid lagt utrolig meget vægt på at overholde aftaler, møde til tiden og rydde pænt op efter os selv bagefter. Det gælder uanset opgavens størrelse og karakter.

Det er et koncept, der har virket de sidste 60 år. Størstedelen af vores kunder fra København V og omegn er i hvert fald tilbagevendende. Så vi knokle ufortrødent videre efter samme koncept i mange år endnu.

Ring til os på tlf. 39 16 31 31, eller skriv til os på ph@ph-el.dk – så giver vi et skræddersyet tilbud på din elektriker opgave i København V.