Din kvalitets Elektriker i København

Søger du en kvalitetsbevidst og ærlig elektriker i København? Så er du kommet til det rette sted! PH-EL er nemlig din lokale autoriserede elektriker og el-installatør!

PH-EL er et mellemstort elektrikerfirma med adresse i hjertet af hovedstaden. Vi har over 60 år på bagen i branchen og kan derfor opbyde en erfaring og et knowhow, der gør os i stand til at klare det meste.

Vi garanterer bl.a.:

  • Høj kvalitet og tilfredshedsgaranti, bl.a. med TEKNIQs garantiordning
  • Arbejde til tiden og overholdelse af aftaler
  • Miljørigtigt el-arbejde
  • Mulighed for hovedentrepriser med projektstyring, rådgivning, koordinering mm.
  • Døgnvagt og akut-udrykning

Miljørigtighed er en fuldstændig central del af vores virksomhedsidentitet og forretningsgrundlag. Både fordi vi håndterer store mængder farligt affald i det daglige, men også fordi vi har specialiseret os i miljørigtige installationer, særligt LED-belysning, hvor vi er blandt Danmarks absolut førende.

Et ærligt og troværdigt elektrikerfirma i København

Vi klarer alt lige fra de mindste el-opgaver til de sværeste installationer af eksempelvis varmepumper, solfangere, brand- og tyverisikringer, intelligente bygningsinstallationer mm. Vi kan også stå i spidsen for de største totalentrepriser indenfor eksempelvis LED-belysning.

Men uanset, hvad du har brug for – om der er tale om en stor eller lille opgave, og om du er privat- eller erhvervskunde – kan du være sikker på at få en kvalitetsbevidst og ærlig samarbejdspartner, når du gør forretninger med os. Vi arbejder altid med stor respekt for aftalen; vi møder til tiden, og vi går ikke, før det hele spiller, og der er ryddet pænt op.

Langt de fleste af vores kunder i København er tilbagevendende – og det arbejder vi stenhårdt for, at de skal blive ved med.

Skal vi skræddersy et super tilbud på elektriker-arbejde i København til dig? Så ring til os på tlf. 39 16 31 31, eller skriv til os på ph@ph-el.dk – vi ser frem til at hjælpe dig.