Elektriker Roskilde

Har du brug for en elektriker i Roskilde? Så er du kommet til det rette sted! PH-EL er nemlig autoriseret elektriker og el-installatør og rykker hurtigt ud til dig i Roskilde, når du har brug for det!

PH-EL er et mellemstort elektrikerfirma med adresse centralt i Københavns Frihavn – lige i hjertet af hovedstaden. Gennem de sidste 60 år har vi arbejdet stenhårdt for at indfri vores drøm om at blive din foretrukne samarbejdspartner og rådgiver – og det gør vi såmænd stadig.

Derfor kan du altid forvente dig lidt ekstra, når du gør el forretninger med os. Vi garanterer bl.a.

  • Høj kvalitet og tilfredshedsgaranti, bl.a. med TEKNIQs garantiordning
  • Arbejde til tiden og overholdelse af aftaler
  • Miljørigtigt el-arbejde
  • Mulighed for hovedentrepriser med projektstyring, rådgivning, koordinering mm.
  • Døgnvagt

Du kan med andre ord være sikker på at få en ærlig, pligtopfyldende og kvalitetsbevidst samarbejdspartner i os. Vi møder til tiden, overholder aftaler og rydder altid pænt op efter os selv.
Førende inden for miljørigtige installationer

Der er fordele ved at have årtiers erfaring i el branchen.

Det er bl.a. sjældent, at vi støder på en opgave, hvor vi ikke på et eller andet tidspunkt har lavet noget lignende. Derfor klarer vi også det meste – lige fra de mindste reparationer til de sværeste installationer eller største entrepriser.

Vores speciale er dog miljørigtige installationer, som varmepumper og LED-belysning – her har vi været med siden den spæde start og er blandt de førende i Danmark. Derfor sørger vi løbende for at holde vores elektrikere skarpe med efteruddannelser og kurser, så vi kan blive ved med at holde førerpositionen.

Ring til os på tlf. 39 16 31 31, eller skriv til os på ph@ph-el.dk, og få et skræddersyet tilbud fra en autoriseret elektriker i Roskilde