Tilbud på en Elektriker i København

Søger du et godt elektriker tilbud i København? Så kan vi hjælpe dig – PH-EL har altid gode tilbud på elektriker arbejde til vores kunder i København.

PH-EL er et mellemstort elektrikerfirma med mere end 60 års erfaring i branchen. Gennem årene har vi opbygget knowhow og ekspertise med det meste – lige fra de mindste reparationer til de sværeste installationer eller største entrepriser. Så vi kan helt sikkert også klare din opgave.

Vi garanterer bl.a. 

  • Høj kvalitet og tilfredshedsgaranti, bl.a. med TEKNIQs garantiordning
  • Arbejde til tiden og overholdelse af aftaler
  • Miljørigtigt el-arbejde
  • Mulighed for hovedentrepriser med projektstyring, rådgivning, koordinering mm.
  • Døgnvagt

Miljørigtighed er en rigtig stor del af vores identitet og forretningsgrundlag. I det daglige håndterer vi nemlig store mængder farligt affald, som vi sorterer i minimum 8 fraktioner, og vi er specialiserede inden for miljørigtige installationer, som varmepumper, LED-belysning mm., hvor vi er blandt Danmarks førende.

Et elektriker tilbud du kan stole på

Du kan altid vide dig sikker på aftalen, når du gør forretninger med os. Ærlighed og ansvarlighed betyder meget for vores faglige stolthed og er hjørnestenene i vores virksomhed. Det betyder bl.a., at vi er villige til at flytte bjerge for at overholde aftaler, og at vi altid kun giver tilbud, vi er 100 pct. sikre på, vi kan holde.

Det indebærer også, at vi altid møder til tiden, og først går igen, når tingene fungerer, som de skal, og der ser pænt og nydeligt ud. Det gælder uanset opgavens karakter og størrelse. Størstedelen af vores kunder i København er nemlig tilbagevendende – og det ser vi jo gerne, de bliver ved med.

Ring til os på tlf. 39 16 31 31, eller skriv til os på ph@ph-el.dk, og få et super elektriker tilbud på din opgave i København – vi ser frem til at hjælpe dig.