Reparation af fiber-optiske kabel

PH-El er din lokale fiberreparatør i København og på Sjælland. Vi er specialister i fejlfinding og rensning af både multimode og singlemode fiber. Vi tester dine fibre vha. OTDR og dumpning og inspicerer med bl.a. FiberCheck Probe (kamera) for garanteret fejlfinding.

Vi har været med siden den spæde start af fiberoptiske installationer og har set og prøvet det meste indenfor reparation af fiber for såvel private som erhvervskunder.

En fiber holder aldrig evigt, så det kan være nødvendigt med reparation af din fiber

Fiberoptiske kabelsystemer er en skrøbelig størrelse. Kernen i multimodekabler er kun 50 mikrometer, hvilket ca. svarer til tykkelsen af et hår, og i et singlemodekabel blot 9 mikrometer. Derfor siger det sig selv, at der ikke skal meget skidt eller støv til, før fibrene ødelægges. Mange el-installatører er ikke tilstrækkeligt påpasselige ved installation af fiber, og det forkorter levetiden betragteligt, hvis der allerede før installationen er støv og snavs i de ultratynde fibre.

Reparation af fiber kabler

Selv hvis man er meget påpasselig i installationsfasen, er det svært et undgå at få støv i fibrene på et tidspunkt, og eftersom signalledningen er baseret på lyspartikler, kan det forstyrre ledningshastigheden. Det er her, vi kommer ind i billedet. Vi kan enten hjælpe dig med en fast aftale, hvor vi tjekker konnektorer og couplere en eller flere gange om året for at sikre, at det hele spiller, som det skal, eller vi kan komme til undsætning, når skaden er sket og ledningshastigheden er kompromitteret. Førstnævnte aftale laver vi ofte med de kunder, vi har installeret fiber for som del af en samlet installations- og vedligeholdelsespakke.

En fiberreparatør du kan stole på

PH EL er mangeårigt medlem af Tekniq (el-installatørernes organisation) og ISO 9001 certificerede, hvilket er din garanti for højeste faglige kvalitet.

Vi er desuden en gammel virksomhed – vi har været i branchen siden 1956 – med et værdisæt, der stammer fra en tid, hvor kundekontakt, overholdelse af aftaler og fokus på detaljen havde større betydning. De værdier efterlever vi stadig og gør en dyd ud af at bruge tid på rådgivning og kundekontakt. Det fokus er med til at skabe en gensidig tillid, tryghed og respekt, som, tror vi, er en kraftigt medvirkende årsag til, at langt de fleste af vores kunder er tilbageværende.

Kontakt os på tlf. 39 16 31 31 eller mail ph@ph-el.dk for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med reparation af fiber.