Tyverisikring butik

Har du været udsat for tyveri i butikken? I så fald er dit tilfælde ikke enestående. Hvert år forsvinder der nemlig varer for milliarder af kroner fra de danske detailbutikker, og det kan have svimlende og uoverskuelige konsekvenser for mindre butikker. Derfor kan det godt betale sig at investere i tyverisikring af din butik.

Du er heldigvis kommet til det rette sted. Hos PH-EL & Sikring har vi nemlig masser af erfaring med installation og service af moderne tyverisikring til butikker. Vi har alt lige fra gængse tyverialarmer til de allermest sofistikerede EDB-baserede systemer. Herunder kan du læse mere om, hvad vi kan tilbyde

Topmoderne alarmsystemer og sofistikeret tv-overvågning

Vi samarbejder med de førende leverandører af automatiske alarmsystemer i Danmark og har desuden en vagtcentral tilknyttet. Alarmsystemet fungerer på den måde, at der lyder en klokke på alarmcentralen, når din alarm går i gang. Hvis din alarm ikke bliver afbrudt inden for ganske få sekunder ved indtastning af kode, sender vi en vagtpatrulje til din adresse.

Derudover tilbyder vi naturligvis sofistikeret og avancerede muligheder for tv-overvågning af din butik, som er tilstrækkeligt til at skræmme de fleste tyve væk. Flere undersøgelser har vist, at skiltning om tyverisikring og overvågning har en ekstremt effektiv præventiv effekt overfor indbrud. Vores eksperter har årelang erfaring med tyverisikring af butikker overalt på Sjælland, og de ved præcis, hvor du får mest ud af at have dine overvågningskameraer hængende, samt hvilket alarmsystem der passer bedst til netop dine behov.

Få et sofistikeret adgangskontrolanlæg til din tyverisikring

Med et adgangskontrolanlæg slipper du for hele tiden at slå dig på lommen for at sikre dig, at nøglerne ligger på deres plads. I stedet behøver du blot indtaste en kode for at få adgang til din butik. Adgangssikring kan laves på en enkelt dør, men den kan også laves til flere døre, hvis du fx. gerne vil undgå, at kunderne bevæger sig ind i rum, der kun er for personale.

Adgangskontrolanlæg er således en rigtig fin løsning til dig, der gerne vil have et elegant og teknologisk låsesystem, og det er et effektivt supplement til din samlede tyverisikring af din butik.

Få skræddersyet en løsning kun til dig

Hos PH-EL & Sikring har vi som sagt masser af erfaring, og der er ikke noget, vi hellere vil end at bruge den erfaring på at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige tyverisikring til din butik. Når du kontakter os, sender vi en af vores dygtige medarbejdere hjem til dig for at rådgive dig og diskutere et løsningsforslag. Når I har fundet den løsning, der passer til dit temperament og budget, klarer vi installationsprocessen fra A til Z og tilbyder dig mulighed for at tegne en serviceaftale med os.

Ring til os allerede i dag på tlf. 39 16 31 31, eller skriv til os på mail ph@ph-el.dk. Vi ser frem til at høre fra dig! Du kan også kontakte os via Facebook, søg på PH-El & Sikring.