Tyverisikring erhverv

Hvert år bliver der stjålet for milliarder af kroner fra det danske erhvervsliv, selvfølgelig primært fra detailvirksomhederne. Tyverierne repræsenterer en stor økonomisk byrde for erhvervslivet, fordi det er en uventet og unødvendig udgift, som kan have omfattende konsekvenser for lager, produktion og administration.

Men du behøver heldigvis ikke bare sidde og bide negle og krydse fingre for, at tyvene overser din virksomhed – der er nemlig rigtig meget, du kan gøre for at tyverisikre din virksomhed! Hos PH-EL & Sikring er vi klar til at hjælpe dig. Vi har masser af erfaring med at lave effektive og skræddersyede tyverisikringer til erhvervslivet, og vi har helt sikkert en løsning på tyverisikring, der passer til dig.

Tyverisikring på mange niveauer

Tyverisikring kan nemt blive skruen uden ende, for du kan altid få mere og bedre tyverisikring, end den du har. Derfor hjælper vi dig med rådgivning og vejledning, så du kun får lige præcis den tyverisikring, du har brug for og ikke betaler overpris for en masse unødvendigt. Mere end 70 år i branchen har lært os, at man kommer længst med ærlighed og gennemsigtighed – det giver nemlig tilbagevendende kunder.

Hos PH-EL & Sikring har vi et rigtig stort udvalg, bl.a. automatiske tyverialarmer med tilkoblet vagtcentral, sofistikeret tv-overvågning, avancerede adgangskontrolanlæg og meget mere. Derfor er vi helt sikre på, at vi kan hjælpe dig, uanset hvad dit behov er. Og uanset hvor meget eller lidt du har brug for, kan vi garantere, en service og et produkt af højeste kvalitet. Vi samarbejder kun med de bedste leverandører på markedet, så du er garanteret bedst mulig tyverisikring af din virksomhed.

God tyverisikring er nemlig tryghed og sikkerhed. Og en tryg og sikker arbejdsplads er en god arbejdsplads.

Ikke to tyverisikringer af erhverv ligner hinanden

Hos PH-EL & Sikring er vi stolte af at tilbyde skræddersyede løsninger til alle vores erhvervskunder. Ikke to af vores tyverisikringer ligner hinanden. Vi har stor erfaring med at kombinere det elegante med det praktiske og laver funktionelle løsninger, der falder naturligt i din virksomheds indretning.

Vores faguddannede og dygtige medarbejder lytter til dine ønsker og behov og kommer med gode råd, så du kan få mest muligt ud af din nye tyverisikring. Vi inddrager dig fra A til Z i processen og sørger for efterfølgende service mv. af anlægget, så du ikke skal bekymre dig om noget.

Ring til os allerede i dag på tlf. 39 16 31 31, eller skriv til os på mail ph@ph-el.dk. Vi ser frem til at høre fra dig! Du kan også kontakte os via Facebook, søg på PH-El & Sikring.