Tyverisikring København Ø

Vidste du, at over halvdelen af beboerne på Østerbro frygter indbrud? Det viser den seneste rundspørge foretaget af Københavns Kommune.

Den frygt vil vi gerne hjælpe dig af med! Det burde nemlig være en menneskeret at føle sig sikker i eget hjem på lige fod med at kunne stemme eller trække vejret. Derfor tilbyder vi effektiv og kvalitetsbevidst tyverisikring til dig på Østerbro København.

Skræddersyet tyverisikring i København Ø, der passer til dine behov

Der findes tyverisikring på uendelig mange niveauer og i lige så mange forskellige prisklasser. Derfor er det vigtigt, du får lige netop den tyverisikring, der passer til dine behov og ikke en dyr og unødvendig løsning. Hos PH-EL & Sikring har vi et stort udvalg lige fra helt almindelige tyverisikringer til de mest avancerede EDB-baserede løsninger, og vi rådgiver dig til den helt rigtige løsning.

Tyverialarmen er hjertet i din tyverisikring. Alle vores tyverialarmer er koblet op vores døgnåbne vagtcentral i hjertet af København. Når din alarm bliver udløst, sender vi en mandskabsvogn hjem til dig med det samme, så du kan få øjeblikkelig hjælp.

Foruden tyverialarm tilbyder vi et bredt sprektrum af supplerende tyverisikring til dig på Østerbro. Vi installerer bl.a. automatiske adgangskontrolanlæg, automatisk lysregulering med LED og TV-overvågning i alle former. Vi ved en masse og står klar til at hjælpe dig, når du kontakter os!

En samarbejdspartner du kan stole på

Tyverisikring handler i bund og grund om tryghed og sikkerhed. Derfor er det vigtigt, du har en samarbejdspartner, du kan stole på.

Hos PH-EL & Sikring har vi brugt de sidste 70 år på at opbygge et knowhow og en erfaring, der gør os i stand til at tilbyde dig den højeste kvalitet i både rådgivning og service. Vores dygtige medarbejdere er certificerede og faguddannede og har stor erfaring indenfor installation af de enkelte produkter – lige fra den helt almindelige tyverisikring til den komplicerede og EDB-baserede. De er naturligvis klar med rådgivning og sparring i alle relevante situationer, og vi sørger for servicearbejde o.l. af din tyverisikring på Østerbro, hvis du ønsker det.

Når du gør forretninger med os, kan du med andre ord være sikker på at få den service, du har krav på. Vi er med dig fra start til slut i processen og forlader ikke stedet, før alting fungerer, som det skal.

Ring til os allerede i dag på tlf. 39 16 31 31, eller skriv til os på mail ph@ph-el.dk. Vi ser frem til at høre fra dig! Du kan også kontakte os via Facebook, søg på PH-El & Sikring.