Tyverisikring København

I en tryghedsundersøgelse foretaget af Københavns Kommune i 2017 svarede over halvdelen af de adspurgte i København., at de er nervøse for indbrud. Med en effektiv tyverisikring kan du imidlertid komme bekymringerne til livs – og det er her, vi kommer ind i billedet!

PH-EL & Sikring er nemlig din lokale tyverisikringsekspert i København. Hos os finder du et bredt udvalg af tyverisikringer, der passer til ethvert behov – lige fra det traditionelle til det højteknologiske.

Tyverisikring I København du kan stole på

Når du gør forretninger med os, kan du være helt sikker på, at du kun får tyverisikringer af højeste kvalitet. Vi samarbejder kun med førende systemleverandører, så du kan vide dig helt sikker på at få en tyverisikring, du kan stole på. Hjertet i din tyverisikring er naturligvis den automatiske tyverialarm. Den virker således, at den er koblet til en døgnåben vagtcentral, der sender en patruljevogn hjem til dig, i samme øjeblik alarmen går.

Udover tyverialarmen findes der et hav af andre tyverisikringsløsninger, der ligeledes kan være med til at nedbringe risikoen for tyveri og hærværk hos dig i København. Vi kan f. eks hjælpe dig med at installere automatiske adgangskontrolanlæg, hvor du indtaster en kode for at åbne døre i stedet for at fumle med nøgler. På den måde slipper du for at gå og klappe dig på lommen af frygt for at have tabt eller fået stjålet dine nøgler. Vi har også en række sofistikerede overvågningsløsninger, der kan fungere som supplement til din tyverialarm.

Vi klarer naturligvis også serviceeftersyn mm. af din tyverisikring i København, og du kan nemt indgå en fast serviceaftale med os.

Få en skræddersyet tyverisikring i København

Alle vores kunder er unikke med helt særlige behov og ønsker. Derfor er vores dygtige og faguddannede medarbejdere altid klar til at lytte til dine ønsker og behov og kommer med gode råd, så du kan få mest muligt ud af din nye tyverisikring i København. Resultatet bliver altid en tyverisikring, der ikke bare kan give dig mere tryghed og sikkerhed i eget hjem, men som også falder smukt og naturligt ind i resten af hjemmets indretning.

Tyverialarmen, kameraerne osv. er imidlertid kun én side af sagen om tyverisikring. Lige så vigtigt er alle de andre præventive ting, du kan gøre for at afskrække tyvene (som er væsentligt nemmere og billigere). Det handler fx. om, hvordan og hvor du skal placere dine skilte, hvordan du skal låse af for natten osv. osv. Mere end 70 år i branchen giver os den helt rette baggrund for at yde den bedste rådgivning, og du kan være helt sikker på, at vi ikke går, før vi er helt sikre på, at du er oplyst fra A til Z.

Ring til os allerede i dag på tlf. 39 16 31 31, eller skriv til os på mail ph@ph-el.dk. Vi ser frem til at høre fra dig! Du kan også kontakte os via Facebook, søg på PH-El & Sikring.