Tyverisikring Østerbro

Selvom Østerbro har det højeste tryghedsniveau i København, er over halvdelen af bydelens beboere bekymrede for indbrud og forsøg på indbrud ifølge den seneste tryghedsundersøgelse foretaget af Københavns kommune.

Hos PH-EL & Sikring synes vi ikke det kan være rigtigt, at man skal være utryg i sit eget hjem.  Derfor vil vi gerne hjælpe dig med effektiv tyverisikring på Østerbro, så du kan sove trygt i din seng eller tage på ferie, velvidende at du har gjort, alt hvad du kan for at sikre dit hjem mod indbrud. Vi tilbyder en skræddersyet tyverisikring, der passer til dit behov og budget.

Automatisk tyverialarm tilkalder øjeblikkelig hjælp på Østerbro

Hjertet i din tyverisikring er alarmen. Vi tilbyder et bredt udvalg af tyverialarmer, der alle er koblet op til en alarmcentral som er bemandet døgnet rundt – året rundt. Det betyder helt konkret, at vi lynhurtigt sender en mandskabsvogn ud til dig, så snart alarmen går (hvis der ikke indtastes en kode efter få sekunder). Det hele foregår fuldstændig automatisk, så du kan tage den med ro, velvidende at hjælpen er på vej.

Vores tyverialarmer og tyverisikringer fås som nævnt i mange forskellige udgaver, der passer til ethvert behov og enhver indretning i dit hjem på Østerbro. Vi samarbejder kun med de bedste leverandører i Danmark, så du kan være sikker på at få tyverisikring af høj kvalitet, som du kan stole på. Det er nemlig lige præcis dét, tyverisikring handler om: tryghed og sikkerhed. Derfor er det helt afgørende for os, at du har tillid til din nye tyverisikring.

Vi hjælper dig med at få det bedste ud af din tyverisikring

Som din lokale certificerede installatør af tyverisikringer på Østerbro kan vi hjælpe dig med råd og vejledning til, hvordan du får mest muligt ud af din nye tyverisikring. Vi hjælper fx. også med skiltning om tyverialarm og evt. overvågning, og rådgiver dig om, hvor tingene skal hænge, så du får mest muligt ud af dem.

Undersøgelser har fx. vist, at alene det at skilte med overvågning og tyverialarm har en forebyggende effekt på tyverier. Vi kender alle de små kneb og tricks til at undgå tyverier, og dem giver vi dig med på vejen, så du får mest muligt ud af din nye tyverisikring på Østerbro.

En samarbejdspartner du kan stole på

Hos PH-EL & Sikring har vi over 70 års erfaring i installationsbranchen. Det er 70 år, hvor vi har opbygget et stort knowhow og forsøgt at efterleve vores kerneværdier som er troværdighed, ærlighed og faglig stolthed. Derfor er vi altid med dig fra A til Z, og vi forlader ikke stedet, alting fungerer, som det skal.

Vores dygtige og faguddannede medarbejdere hjælper dig naturligvis med rådgivning og sparring i alle relevante situationer, og vi sørger for servicearbejde o.l. af din tyverisikring på Østerbro, hvis du ønsker det.

Ring til os allerede i dag på tlf. 39 16 31 31, eller skriv til os på mail ph@ph-el.dk. Vi ser frem til at høre fra dig! Du kan også kontakte os via Facebook, søg på PH-El & Sikring.