Tyverisikring videoovervågning

Hvert år bliver der stjålet for milliarder af kroner fra danske detailvirksomheder og ligeledes for svimlende beløb fra private og helt almindelige husejere. Derfor er det vigtigt at beskytte dit hjem eller din forretning med tyverisikring og videovervågning, så du ikke giver tyvene let spil. Undersøgelser har nemlig vist, at selv små tiltag – som at skilte med videoovervågning – kan nedbringe antallet af indbrud og indbrudsforsøg markant.

Hvis du gerne vil gøre mere for at tyverisikre dit hjem eller din butik, er du kommer til det rette sted! Hos PH-EL & Sikring har vi nemlig knowhow og erfaring til at finde den helt rette tyverisikringsløsning til dig, der får tyvene til at tænke sig om en ekstra gang, før de bryder ind i din butik eller dit hjem.

Kombiner videoovervågning med avanceret tyverisikring

Hos PH-EL kan vi levere alt i den mest moderne tyverisikring til din virksomhed eller din bolig. Vi har for eksempel et bredt udvalg af tyverialarmer, der spænder fra de helt simple og enkle løsninger til de mest sofistikerede løsninger. Tyverialarmerne fungerer alle således, at der ringer en klokke hos vores døgnbemandede alarmcentral, når din alarm går i gang. Hvis alarmen ikke bliver slået fra med kode, bliver der sendt en vagtpatrulje hjem til dig med det samme. Det hele sker fuldstændig automatisk, så du ikke skal bekymre dig det mindste om, hvordan du får hjælp, hvis der er nogle, der bryder ind i dit hjem.

Du kan også få adgangskontrolanlæg på enkelte udvalgte døre eller i hele bygningen/huset, hvis du ønsker det. På den måde slipper du for at have nøgler på dig (som kan blive stjålet), og som administrator kan du desuden hele tiden holde dig opdateret med, hvem der har været i bygningen/hjemmet på hvilket tidspunkt. Mange, særligt i nye og større bebyggelser, kombinerer adgangskontrolanlægget med videoovervågning, så du kan se, hvem der ringer på eller forsøger at komme ind.

Individuelle løsninger siden 1956

PH-Sikring har eksisteret siden 1956 med den ene mission at levere elegante installationsløsninger til vores kunder samt at være en solid og troværdig samarbejdspartner. Hos os kan du få hele spektret af installationsopgaver – lige fra tyverisikring og videoovervågning til rådgivning og el-arbejde. Vi har stor erfaring som entreprenør for store opgaver, og kan sagtens tage os af hele din tyverisikrings-entreprise.

Vi er der for dig gennem hele processen og forlader ikke stedet, før vi er helt sikre på, du er 100 pct. tilfreds.

Ring til os allerede i dag på tlf. 39 16 31 31, eller skriv til os på mail ph@ph-el.dk. Vi ser frem til at høre fra dig! Du kan også kontakte os via Facebook, søg på PH-El & Sikring.