Videoovervågning udendørs

Det danske vejr byder på lidt af hvert med isnende kulde og sne om vinteren og kraftige efterårsstorme i oktober og november. Det stiller store krav til din udendørs overvågning, der skal kunne holde til lidt af hvert.

Hos PH-EL & Sikring er vi udmærket klar over, hvor vigtig kvaliteten er, når det kommer til udendørs videoovervågning. Derfor samarbejder vi kun med de dygtigste producenter på markedet, så du kan vide dig sikker på at få et produkt, du kan stole på. Herunder kan du læse mere om, hvad vi kan tilbyde eller finde vores kontaktoplysninger i bunden af og indhente et tilbud med det samme!

Udendørs videoovervågning er effektiv tyverisikring

Lige så effektiv markedsføring det kan være at vise sit udvalg foran butikken, lige så fristende kan det være for svage sjæle at hapse et par sko eller stikke en trøje op under blusen. Synlig videoovervågning udendørs kan nedbringe fristelsen til at stjæle.

Alene det at sætte et skilt op, hvor der står “videoovervågning” har en præventiv effekt på tyveri. I en stor canadisk undersøgelse fandt man for eksempel, at mængden af kriminalitet på gaden faldt markant i de områder, hvor der var skiltet med videoovervågning.

Få samlet hele din tyverisikringsentreprise hos os

Det værste ved tyveri er ikke nødvendigvis den økonomiske belastning. Lige så slemt kan være den følelse af usikkerhed og utryghed, der følger i kølvandet på et tyveri. En investering i sikkerhed er derfor en investering i tryghed. Og vi kan hjælpe dig med at tyverisikre din virksomhed/beboelse udover overvågning.

Hos PH-EL & Sikring kan vi hjælpe dig med at installere automatiske og avancerede indbrudsalarmer og/eller avancerede adgangskontrolanlæg, der sparer dig for besværet med nøglerne (der også lettere kan bestjæles). Vi klarer også tiltag som automatisk lysregulering mm. Alt sammen tiltag, der gør det mindre attraktivt for tyve at trænge ind på dit domicil – og mere sikkert for dig at forlade det.

Få skræddersyet din udendørs videoovervågning

Der kan være stor forskel på, hvor meget overvågning og sikkerhed du har brug for, og hvor meget dit budget tillader.

Hos PH-EL & Sikring gør vi ikke forskel på vores kunder og alle, store som små, får den samme gode, nærværende sparring og rådgivning. Vi er nemlig sikre på, at vi har den rette løsning til dig – uanset om du blot har brug for helt almindelig videoovervågning eller søger et avanceret og sofistikeret videoovervågningssystem – og vi er fuldstændig sikre på, at vi kan levere lige præcis den sikkerhedsløsning, du har brug for.

Ring til os allerede i dag på tlf. 39 16 31 31, eller skriv til os på mail ph@ph-el.dk. Vi ser frem til at høre fra dig! Du kan også kontakte os via Facebook, søg på PH-El & Sikring.