Brandsikring

Et brandsikringsanlæg er et must i ethvert hjem og giver større sikkerhed og tryghed i hverdagen. Med moderne teknologi kan vi lave brandsikringsanlæg, der falder i et med boligens øvrige indretning og i øvrigt integreres med ejendommens andre sikkerhedssystemer. Brandsikringsanlægget kan med andre ord sammensættes på mange forskellige måder. Brandsikring

Hos PH-EL & Sikring har vi mange års erfaring med at sammensætte anlæg med forskellige typer af detektorer og alarmer og kombinere systemer, så du har en løsning, der passer til dine unikke behov.

Rådgivning om brandsikring – Find den rette løsning

Hos PH-EL & Sikring har vi været i branchen siden 1957. Det har givet os unik erfaring og knowhow, der gør os i stand til at guide dig til det helt rette brandsikringsanlæg og en tryggere hverdag. Vi er certificerede installatører af ABDL-, ABV-, AVA-, ASP-, ABA anlæg og sørger for løbende at holde os opdaterede med den nyeste viden indenfor brandsikring, så vi altid kan give dig den mest kompetente service og rådgivning også inden for brandsikring af byggeri.

Kontakt os og får en gratis og uforpligtende samtale, rådgivning eller et tilbud.