PH-EL & Sikring er din belysnings- og sikkerhedsentreprenør

Salg og sikkerhed er de to vigtigste pointer i detailhandlen. Det handler om at skabe købelyst hos kunderne – og beskytte dine aktiver. Begge ting kan vi hos PH-EL & Sikring hjælpe med.

Den rette belysning på strategiske steder kan nemlig forbedre den fokuserede interessere i din butik ved at få kunden til at bemærke dine varer og lyst til at købe dem. Det kaldes opgavespecifik lysplanlægning og giver dine kunder en inspirerende og sand indkøbsoplevelse. Samtidig kan belysning være en integreret del af et effektivt alarmsystem, der beskytter mod hærværk og indbrud.

Ved at samle entreprisen hos os kan du spare store summer og samtidig få en integreret løsning, hvor alle butikkens el-installationer fungerer optimalt både praktisk og æstetisk.

Vi tilbyder bl.a.:

  • Grundbelysnings-anlæg
  • Særbelysnings-anlæg
  • Kraft-installationer
  • Data-installationer
  • Køl og frost installationer
  • ABDL
  • ABV
  • ABA
  • ITV-installationer

Referencer fra de største i detailbranchen

Igennem mere end 50 år har vi arbejdet for COOP/FDB med moderniseringer, udvidelser og renovationer af Kvickly, Super, Fakta butikker og Dagli’ Brugser. Som deres faste servicepartner har vi også haft vores daglige gang i disse butikker, hvilket har givet os en unik ekspertise og erfaring med el-installationer i detailhandlen, som fremtidige kunder kan drage nytte af.

Rådgivning og sparring i verdensklasse

Hos PH-EL & Sikring har vi knowhow, netværk og engagement til at klare enhver udfordring og kan trække på vores store erfaring i udvikling af spritnye og revolutionerende koncepter. Leder du efter en sparringspartner til et detaileventyr, kan vi med andre ord være din stærke allierede.

To ting kendetegner vores virksomhedsmodel: Kvalificeret arbejdskraft og tilbagevendende kunder. De fleste af vores medarbejdere fejrer jubilæums hos os, og det betyder, at vi formår at fastholde og videreudvikle knowhow i firmaet. Samtidig ved vores kunder, at vi er en entreprenør, der er til at stole på. En entreprenør, som overholder aftaler og gør tingene ordentligt; som lytter til kundernes ønsker og gør alt for at realisere dem, og overordnet set er til at stole på.

Bestil et uforpligtende møde med os, og hør, hvad vi kan tilbyde dig og din detailvirksomhed.