Nødstrømsanlæg

Driftstop kan være dyre og resultere i mistet data og produktion og mange spildte arbejdstimer. Med et Nødstrømsanlæg / UPS-løsning kan du undgå dette og sikre din virksomhed en vedvarende produktion og data oppetid. Nødstrømsanlæg

Der findes flere forskellige typer af UPS løsninger, og der er stor forskel på, hvad den rette løsning er for den enkelte virksomhed. Hos PH-EL & Sikring har vi mange forskellige UPS systemer til at matche ethvert behov, og vi udfører alle typer installationer på området.

Herunder kan du læse om 3 forskellige typer og få et indblik i, hvad vi tilbyder:

Online UPS er det bedste på markedet

”Online UPS” er en af de foretrukne løsninger blandt vores kunder. Systemet ligger typisk i en højere prisklasse end vores andre systemer, men har til gengæld kritisk udstyr, der er must for mange virksomheder.

Med Online UPS får du:

  • Stabil udgangsspænding uafhængigt af indgangsspændingen
  • Ingen omkoblingstid til batteridrift ved netsvigt
  • God dæmpning af netstøj og frekvensstabilisering

Line Interactive UPS – den gyldne mellemvej

Line Interactive UPS er noget billigere end Online UPS. Systemet har en tæt på ren sinus udgangsspænding, men med begrænset støjdæmpning og spændingsstabilisering sammenlignet med Online UPS. Derudover har systemet ingen frekvensstabilisering og en længere omkoblingstid.

Den ligger imidlertid stadig i den høje ende af kvalitetsskalaen og kan rigeligt til at dække de fleste virksomheders behov.

Offline modellen til den prisbevidste

Offline UPS er vores billigste model, og det kommer til udtryk i evnen til støjdæmpning, kvaliteten af udgangsspændingen og omkoblingstiden mellem netdrift og batteri.

Offline modellen er ganske enkelt ikke på niveau med de to andre, men er stadig et glimrende valg til sikring af dine data. Ligesom de to andre modeller laver den en batteribackup af data ved netsvigt, hvilket er det primære formål med UPS systemet.

PH-EL & Sikring giver gratis rådgivning og sparring om UPS

Når du vælger at gøre forretninger med os, er du garanteret en samarbejdspartner, der hjælper dig med at finde den rette løsning med udgangspunkt i dine behov.

Vi ved, at de bedste kunder er dem, der vender tilbage – og det er vi rigtig stolte af, at langt de fleste af vores kunder er. Derfor kan du trygt stole på, at vi bruger vores årelange erfaring og knowhow indenfor nødstrømsanlæg til at guide dig til den bedste løsning for dig.

Kontakt os, og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed.