Tele / Data

PH-EL & Sikring henvender sig til både større og mindre virksomheder, når det kommer til installationen af tele, netværk, data og antenne. Vi kan tilbyde alt inden for tele & data, når det kommer til at opbygge en totalløsning, vedligeholdelse og service.

Vi er Certificeret i flere installationstyper og fabrikater og anvender ligeledes certificerede måleinstrumenter til at sikre den rigtige forbindelse, samt at fejlfinde, når problemer eventuelt opstår. Vores teknikere er eksperter på området, både indenfor kobber- og Fiberkabling

FORSKELLIGE TYPER AF INSTALLATIONER

Oplever man langsomt internet og bøvl med forbindelsen, kan løsningen være at få trukket nye kabler til internettet. Ældre kommunikationskabler, kan ikke hamle op med de høje forbindelser, man får leveret i dag, men hos PH-EL & Sikring kan vi hjælpe med at afgøre, om der skal et nyt kabel til, eller om andet kan opgraderes, ligesom vi kan installere og reparere trådløse netværksforbindelser.

I tilfælde af nybyggeri og nyetablering, kan vi hos PH-EL & Sikring rådgive vores kunder og få dækket omfanget af datainstallationen, både indenfor kabling, men også behovet for evt. rackskabe, datacentre, trusselsniveauer, adgangskontrol, brandalarm, brandslukning, alarm og overvågning, som ofte også skal tænkes ind, når det er til en virksomhed.