Akut elektriker Hillerød

Har du fået kortslutning eller strømsvigt i Hillerød? Så er hjælpen ikke langt væk. PH-EL er nemlig din lokale akut elektriker i Hillerød.

Vi rykker ud med et øjebliks varsel fra vores adresse centralt i Københavns Frihavn – lige i hjertet af hovedstaden.

Du kan tilkalde vores døgnvagt døgnet rundt. Alle dage – hele året. Ring til vores akut-afdeling på tlf. 39 16 31 31 og tast 1. Så rykker vi ud til dig, så hurtigt som muligt.

Et akut udkald koster kr. 3.600,00 inkl. moms, som betales inden arbejdet påbegyndes. Giv vagten besked, hvis du ønsker at betale med dankort.
Vi klarer alt i el-arbejde

Som autoriseret el-installatør med mere end 60 år i branchen har vi både knowhow og erfaring til at klare alle opgaver – lige fra de mindste kabler, der skal trækkes til de største entrepriser.

Vi klarer fx disse elektriker opgaver i Hillerød:

  • Alt i el-arbejde
  • Installation af varmepumper (luft til luft og luft til vand), solfangere, jordvarme mm.
  • Installation af komfortkøl
  • Totalentrepriser indenfor belysning o.l. m. rådgivning, projektstyring og koordinering af underentreprenører
  • PH-Sikring – installation af brand- og tyverisikringer, intelligent bygningsinstallation mm.

Vi er særligt leveringsdygtige indenfor LED-belysning og miljørigtige installationsopgaver, fx. installation af jordvarme mm. Her er vi blandt de absolut førende i Danmark og sørger løbende for at holde os up-to-date med den nyeste viden, så vi altid kan tilbyde dig de bedst mulige løsninger.

Elektriker Døgnvagt Hillerød

Men uanset hvilken opgave vi skal hjælpe med, kan du være sikker på, at vi går pligtopfyldende og kvalitetsbevidste til opgaven. Vi er typerne, der altid møder til tiden og overholder aftaler, og som først går, når tingene fungerer, og der ser pænt og nydeligt ud.