Sundt arbejdsliv i PH-EL & Sikring

I PH-EL & Sikring vægter vi medarbejdernes mentale og fysiske sundhed højt, og tager hånd om den enkelte, hvid uheldet er ude.

Elektrikerarbejde er fysisk belastende, og kræver ofte at elektrikeren skal udføre ensidigt og belastende arbejde, over længere tid. Særligt muskel- og skeletbesvær er udbredt blandt elektrikere, og hvis kroppens signaler ignoreres, og belastningerne fortsætter, kan det udvikle sig til kroniske skader og tab af arbejdsevne.

Derfor har elektrikere og lærlinge i PH-El & Sikring udvidet sundhedsforsikring, som dækker hurtig behandling på arbejdsrelaterede skader som inkluderer:

  • Sundhedssikring. Ved henvisning af egen læge kan du blive udret og behandling via. privathospital eller –klinik.
  • Fysiske behandlinger, fx fysioterapi, akupunktur og zoneterapi.
  • Psykologhjælp, fx ved stress, depression eller personlig krise.
  • Misbrug. Lægeordineret afvænning ved misbrug af alkohol, receptpligtig medicin og rusmidler.
  • Udvidet hjælp, fx til hjemmehjælp, diætist, rekreation, ledsagertransport og medicin i op til 6 måneder.

Vi ønsker, at vores medarbejdere har mulighed for, at styrke kroppen og forebygge skader. Derfor har vi sørget for at vores medarbejdere får billigt medlemskab til et fitnesscenter og adgang til vores helt eget træningslokale.

Derudover har vi tilknyttet egen fysioterapeut, som sikrer hurtig og effektiv behandling, når ventetiden er lang gennem forsikringen. Her er der mulighed for K-laser og shockwave behandling, som hjælper med at fjerne smerten og årsagen til problemet.

Vi gør en ekstra for at vores medarbejdere hurtigt bliver raske og har et sundt og godt arbejdsliv, og igen kan arbejde på 100%.