Sundhed i PH-EL & Sikring

I PH-EL & Sikring vægter vi medarbejdernes mentale og fysiske sundhed højt og tager hånd om den enkelte, når uheldet er ude.

Elektrikerarbejde er fysisk belastende og kræver ofte at elektrikeren skal udføre ensidigt og belastende arbejde over længere tid. Særligt muskel- og skeletbesvær er udbredt blandt elektrikere, og hvis kroppens signaler ignoreres, og belastningerne fortsættes, kan det udvikle sig til kroniske skader og tab af arbejdsevne.

Derfor vil elektrikere og lærlinge i PH-El & Sikring få udvidet sundhedsforsikring som dækker hurtig behandling på arbejdsrelaterede skader som inkluderer:

  • Sundhedssikring. Ved henvisning af egen læge kan du blive udret og behandling via. privathospital eller –klinik.
  • Fysiske behandlinger, fx fysioterapi, akupunktur og zoneterapi.
  • Psykologhjælp, fx ved stress, depression eller personlig krise.
  • Misbrug. Lægeordineret afvænning ved misbrug af alkohol, receptpligtig medicin og rusmidler.
  • Udvidet hjælp, fx til hjemmehjælp, diætist, rekreation, ledsagertransport og medicin i op til 6 måneder.

Vi ønsker, at vores medarbejdere har mulighed for at styrke kroppen og forebygge skader. Derfor har vi sørget for at vores medarbejdere får billigt medlemskab til Fitness World og adgang til vores helt eget træningslokale.

Derudover har vi tilknyttet egen fysioterapeut, som sikrer hurtig og effektiv behandling, når ventetiden er lang gennem forsikringen. Her er der mulighed for K-laser og shockwave behandling, som hjælper med at fjerne smerten og årsagen til problemet.

Vi, i PH EL & Sikring, yder derfor dét ekstra for at vores medarbejdere hurtigt bliver raske og igen kan arbejde på 100%.