AIA – Automatisk Indbrudsalarm

En automatisk indbrudsalarm er must i et moderne sikkerhedssystem. I særdeleshed for virksomheder der skal beskytte sine aktiver, men også for privatpersoner, der ønsker større tryghed i hverdagen, og når de er på ferie.

Systemet fungerer ganske enkelt: Når alarmen lyder i din ejendom, ringer klokken på vores døgnbemandede kontrolcentral. I samme øjeblik alarmen bliver udløst, sendes der en vagtpatrulje afsted til alarmadressen.

Alle vores AIA anlæg er af højeste kvalitet og med fokus på betjeningsvenlighed og driftssikkerhed, der gør dem lette at anvende i hverdagen. Alt kan styres fra App og PC brugerflade, som vi naturligvis sætter dig grundigt ind i at betjene. Installation og service følger Forsikring & Pensions regler, og alle vores anlæg er som minimum i deres klasse 2.

Saml hele dit sikkerhedssystem hos PH-EL & Sikring

I vores sortiment finder du flere produkter, der integrerer AIA med ADK (automatisk dørkontrol). Når du køber denne samlede pakke hos os, har du både mulighed for at spare penge og samle både AIA og ADK på én brugerflade, der kan betjenes via app eller andet betjeningspanel.

Vi fører log over alle vores serviceopgaver og årlige servicer, og vi har en FM-TOOL platform, hvor du som kunde har fuld adgang til rapporter, manualer, kabelplaner, o-planer m.m. Du har med andre ord adgang til alt data om dit køb.

Gratis rådgivning om den rette løsning

Det kan være lidt af et puslespil at vælge det rigtige AIA anlæg, og i mange tilfælde er det nemt for en sælger at sige en masse fint om et dyrt, men unødvendigt anlæg. Sådan arbejder vi ikke hos PH-EL & Sikring. Vi ønsker i stedet at give dig den bedst mulige løsning til dit budget og behov. Det oplever vi, giver tilbagevendende kunder, og det er i virkeligheden dét, det handler om for os.

Vi har været i branchen siden 1957 og råder over mange års erfaring, som vi hele tiden søger at udfordre med videreuddannelser og kurser til vores medarbejdere. Det er din garanti for at få præcis den kompetence og menneskelighed i sparringen, du har brug for.

Kontakt os, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med AIA.

  • Eksempel på en F&P godkendt alarm til hjemmet eller en mindre virksomhed.
  • Her får du din egen alarm og ingen månedlige gebyrer.
  • Med AJAX alarm App kan du nemt følge status, slå alarm til/fra og se hændelseslog.